ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νέα ανατροπή με τον θάνατό της - Εντοπίστηκε αιμάτωμα στη σορό

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νέα ανατροπή με τον θάνατό της - Εντοπίστηκε αιμάτωμα στη σορό

Ένα τραύμα στο λαιμό της άτυχης γυναίκας βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι

Ένα εύρημα που προκαλεί ερωτηματικά εντοπίστηκε στη σορό της Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Σύμφωνα με το STAR έχει εντοπιστεί προθανάτια κάκωση, στην περιοχή του λαιμού, στα μαλακά μόρια του τραχήλου, που αποκλείεται να έχει προκληθεί από βράχους. Το εν λόγω εύρημα αξιολογείται ως σημαντικό

Πλέον οι ιατροδικαστικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από κάποιο τραυματισμό ενώ η σορός είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα της θάλασσας, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί στον Πόρο.

Τι βρέθηκε στην τσάντα της

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ένα σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα έριξε φως σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα καθώς είναι μια απόδειξη για φαγητό δύο ατόμων, κάτι που σημαίνει πως πριν πεθάνει η Σταυρούλα ήταν με κάποιο άτομο το οποίο και αναζητείται από τις Αρχές.

Παράλληλα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, οδηγός ταξί αποβίβασε το Σάββατο 19 Αυγούστου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στο «Τούνελ» τη μετέφερε στην παραλία Εδέμ συχνά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρουν ότι στην τσάντα της υπήρχε και ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό από κάποια ταβέρνα δύο ατόμων.