ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σοκ έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων- 39χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 28χρονη και μετά αυτομαχαιρώθηκε στον λαιμό

Σοκ έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων- 39χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 28χρονη και μετά αυτομαχαιρώθηκε στον λαιμό

Η 28χρονη πήγε να τον καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά τελικά δεν το έκανε. Αυτός όμως την είχε στήσει απ΄έξω και της επιτέθηκε.

Ένα σοκαριστικό έγκλημα συνέβη στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ένας άντρας, 39 ετών λοιπόν, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το ΑΤ της περιοχής, τη σύντροφό του και στη συνέχεια μαχαίρωσε και τον εαυτό του στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα, 28 ετών δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο τους είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν. Η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της και είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει απ΄έξω. Φοβήθηκε και πήγε στο τμήμα να τον καταγγείλει μαζί με έναν φίλο της. Τελικά δεν το έκανε και μόλις βγήκαν από το Αστυνομικό Τμήμα και ο φίλος της έφυγε.

Σε απόσταση 100 μέτρων από το ΑΤ την περίμενε ο 39χρονος έχοντας στήσει, όπως αποδείχθηκε, καρτέρι θανάτου. Όταν την είδε, της επιτέθηκε και την σκότωσε με μαχαίρι. Στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο "Γεννηματάς".

Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά δεν τον πρόλαβαν.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται:

"Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών".

Πηγή:https://www.thetoc.gr/