ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αγωνία για την ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Εξαφανισμένη για έναν μήνα - Τι έχει συμβεί

Αγωνία για την ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Εξαφανισμένη για έναν μήνα - Τι έχει συμβεί

Η γνωστή ηθοποιός Δέσποινα Στλιανοπούλου είχε εξαφανιστεί για έναν μήνα και οι δικοί της άνθρωποι έζησαν αυτό το διάστημα γεμάτοι αγωνία.

Για περίπου έναν μήνα η γνωστή ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου είχε εξαφανιστεί χωρίς να δίνει κάποιο ίχνος ζωής. Όσοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την αγαπημένη ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, δεν έβρισκαν ανταπόκριση.

Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ενώ όπως δήλωσε γείτονάς της στην εφημερίδα Espresso, οι περίοικοι έκανα αρκετές προσπάθειες να τη βρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα:

"Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της εδώ και πολλές μέρες είναι κλειστό, ενώ στο σταθερό δεν απαντά".

Σύμφωνα πάντα με την Espresso, όλα άρχισαν στις αρχές Απριλίου όταν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματα του Σπύρου Μπιμπίλα που ήταν κι ο τελευταίος που την επισκέφθηκε.

"Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει", είχε σημειώσει σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Πού βρίσκεται η ηθοποιός

Το ρεπορτάζ της Espresso κάνει γνωστό ότι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εδώ και περίπου έναν μήνα βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από φίλους και γνωστούς. Η ίδια αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία, γι’ αυτό άλλωστε έχει το κινητό της τηλέφωνο κλειστό.

"Έχει προβλήματα υγείας και αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν με δύναμη αλλά και με ηρεμία", εξηγεί ένας από τους ανθρώπους που είναι κοντά της και επιβλέπει την κατάστασή.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/