ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Εκτέλεση στον Βύρωνα: Από το 2021 έψαχνε τον 32χρονη η αλβανική μαφία

Εκτέλεση στον Βύρωνα: Από το 2021 έψαχνε τον 32χρονη η αλβανική μαφία

Ο 32χρονος, που ήταν γνωστός στις Αρχές της Αλβανίας και είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία, δολοφονήθηκε μπροστά στη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του

Νέα εκτέλεση με άρωμα μαφίας με θύμα έναν 32χρονο από την Αλβανία έγινε το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα.

Ο 32χρονος, που ήταν γνωστός στις Αρχές της Αλβανίας και είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία, δολοφονήθηκε μπροστά στη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της αλβανικής μαφίας τον αναζητούσαν από το 2021.

Σύμφωνα με τον Τύπο της γείτονος, ο 32χρονος πήρε μέρος σε δολοφονική επίθεση, καθώς με τους συνεργούς του είχε μπει σε κλαμπ της Αλβανίας το 2021.

Το χρονικό της εκτέλεσης στον Βύρωνα

Το βράδυ της Πέμπτης ο οδηγός μοτοσικλέτας σταμάτησε στη μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Οι δράστες, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, παρακολουθούσαν τον 32χρονο, περιμένοντας πότε θα ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του.

Ο 32χρονος «έσβησε» ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά, με το παιδί του να βλέπει τη δολοφονία και να φωνάζει στους περαστικούς «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη νέα εκτέλεση στον Βύρωνα μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάλιστα, λένε ότι πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή που ήξερε τις κινήσεις του 32χρονου.

Γι' αυτό και πιστεύουν ότι τον παρακολουθούσαν και έστησαν ενέδρα θανάτου σε σημείο που ο 32χρονος δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Πάντως, για την ώρα οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στον Βύρωνα.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/