ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Στη φυλακή το ζευγάρι – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Στη φυλακή το ζευγάρι – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το ζευγάρι από τη Βραυρώνα για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι γονείς από το Νεπάλ που κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών το νεογνό τους. Και οι δυο στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν πως το νεογνό γεννήθηκε ζωντανό και το σκότωσαν στη συνέχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 24χρονη μητέρα είπε στην απολογία της πως όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής. «Δεν ειχε σφυγμό και ήταν μελανιασμένο. Πανικοβλήθηκα και πήρα την απόφαση να το πετάξω και το έβαλα σε σακούλα σκουπιδιών. Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ». Η ίδια ζήτησε να μην προφυλακιστεί, καθώς έχει ανάγκη τη δουλειά επειδή στέλνει χρήματα πίσω στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Ο 23χρονος σύντροφος της φέρεται να υποστήριξε πως δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό, ενώ αλλάζοντας τη αρχική του κατάθεση είπε ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλας που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του αποκάλυψε την πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλεια του μωρού, για το οποίο υποστήριξαν ότι διαλέξει ακόμη και ονόματα ανάλογα με το φύλλο του.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/