Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την πρόσληψη 40 αναπληρωτών για το Ψηφιακό Φροντιστήριο ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Την πρόσληψη 40 αναπληρωτών για το Ψηφιακό Φροντιστήριο ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Πρόκειται για 36 καθηγητές γενικής εκπαίδευσης και τέσσερις ειδικής αγωγής

Στην πρόσληψη 40 εκπαιδευτικών ως προσωρινούς αναπληρωτές, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την παροχή ψηφιακής εκπαίδευσης και εκπαιδευτικού διδακτικού έργου στο Ψηφιακό Φροντιστήριο, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, πρόκειται για 36 καθηγητές γενικής εκπαίδευσης και τέσσερις ειδικής αγωγής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκππαίδευσης Β' Αθήνας, από τη Δευτέρα 16 έως την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, όπου θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Πηγή:https://www.protothema.gr/

powered by social2s