Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Σε πανελλαδικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου καλούν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις.
Κίνηση στους δρόμους: Στο κόκκινο το κέντρο της Αθήνας
Αυτή την ώρα, μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, ενώ έχει κλείσει η Πανεπιστημίου.
Λόγω της πορείας προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα:
-στον άξονα Πειραιώς - Σταδίου
-στον άξονα Συγγρού - βασιλίσσης Αμαλίας
-στη βασιλίσσης Σοφίας προς τη Βουλή
-στα δύο ρεύματα Καλλιρόης - Αρδηττού - Βασιλέως Κωνσταντίνου
Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε κοινή τους ανακοίνωση: «Διεκδικούμε ζωή με αξιοπρεπή διαβίωση, με επαρκείς συντάξεις, κοινωνική προστασία, κοινωνικά δικαιώματα, δημόσια δωρεάν υγεία, δωρεάν φάρμακα, δημόσια κοινωνική ασφάλιση σύμφωνα με αυτά που σε όλη μας την ζωή έχουμε πληρώσει.
Απαιτούμε να μας επιστρέψουν όλα εκείνα τα οποία αυτά τα χρόνια μας έχουν αφαιρεθεί από όλες τις κυβερνήσεις και την σημερινή για να εξοφλούνται τα δανεικά και αγύριστα των τραπεζών και των επιχειρηματικών ομίλων. Από όλους αυτούς που μετρούν δισεκατομμύρια και ζουν παρασιτικά από τον δικό μας μόχθο.
Δυναμώνουμε τον αγώνα, την σύμπνοια, την ενότητά μας. Απορρίπτουμε τα ψίχουλα, τα επιδόματα πείνας και απαιτούμε λύσεις στα προβλήματά μας με αιτήματα που προκύπτουν από τις περικοπές και την ανυπόφορη ακρίβεια. Λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές μας ανάγκες και στην ικανοποίηση σε όλα μας τα δικαιώματα.
Διεκδικούμε: