ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μαρούσι: Ανδρας σε αμόκ ούρλιαζε και απειλούσε τη μητέρα του - Την είχε εγκλωβίσει στο σπίτι
Featured

Μαρούσι: Ανδρας σε αμόκ ούρλιαζε και απειλούσε τη μητέρα του - Την είχε εγκλωβίσει στο σπίτι

Η γυναίκα στο Μαρούσι, κατάφερε και πήρε τηλέφωνο τις αστυνομικές αρχές ενημερώνοντας ότι ο γιος της την είχε εγκλωβίσει στο σπίτι και την απειλούσε.

Στιγμές τρόμου βίωσε μία γυναίκα στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τρίτης (25/3), καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γιος της σε κατάσταση αμόκ την απειλούσε.

Σύμφωνα με το κεντιρκό δελτίο ειδήσεων του Star, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Η γυναίκα κατάφερε και πήρε τηλέφωνο τις αστυνομικές αρχές ενημερώνοντας ότι ο γιος της την είχε εγκλωβίσει μέσα στο σπίτι και την απειλούσε.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΟΠΚΕ, ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και ειδικός διαπραγματευτής. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια έκαναν έφοδο και ακινητοποίησαν τον άνδρα ενώ απομάκρυναν με ασφάλεια τη μητέρα του.