Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Η εφαρμογή Kids Wallet είναι ήδη διαθέσιμη σε App Store και Google Play
Ένα νέο ψηφιακό εργαλείο που στοχεύει στην προστασία των παιδιών στον διαδικτυακό κόσμο παρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, στο πλαίσιο της παρουσίασης της Εθνικής Στρατηγικής για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων (2025-2030).
Πρόκειται για το Kids Wallet, μια εφαρμογή που προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να ελέγχουν τη χρήση του κινητού από τα παιδιά τους, χωρίς να παραβιάζεται η ιδιωτικότητά τους. Όπως υπογράμμισε ο υπουργός, «στόχος δεν είναι η κατασκοπεία, αλλά η καθοδήγηση και η προστασία».
Το Kids Wallet συνδυάζει τρεις βασικές λειτουργίες:
Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε App Store και Google Play, και η εγκατάστασή της περιλαμβάνει:
Ο υπουργός κάλεσε τους γονείς να αξιοποιήσουν την εφαρμογή με υπευθυνότητα και διάλογο, εντάσσοντας τα παιδιά στην προσπάθεια για ασφαλή ψηφιακή παρουσία.