Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (28/5) το πρωί στη λεωφόρου Κηφισού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα το ΙΧ να μπει κάτω από το βαρύ όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του αυτοκινήτου, είναι σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Λόγω του ατυχήματος υπάρχει κυκλοφοριακή δυσχέρεια στο ύψος της αερογέφυρας προς Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαϊδάρι.
Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για ακόμα ένα πρωινό στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με την κίνηση να έχει χτυπήσει «κόκκινο» από πολύ νωρίς το πρωί.
Όσοι οδηγοί επιχειρούν να περάσουν από Κηφισό, Κηφισίας Λεωφόρο Αθηνών, κέντρο Αθήνας πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή καθώς τα συγκεκριμένα σημεία μοιάζουν για την ώρα με απέραντο πάρκινγκ.
Στο κέντρο της Αθήνας, τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή γύρω από το Χίλτον, στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Σταδίου, τη Συγγρού όπως επίσης και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται και στη λεωφόρο Κηφισίας.