Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Στα πρώτα μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν είναι: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.
Ανατομία-Φυσιολογία II ΕΠΑ.Λ ΕΔΩ
ΑΟΘ ΕΠΑ.Λ ΕΔΩ
Δίκτυα Υπολογιστών ΕΠΑ.Λ ΕΔΩ
Αρχές Βιολογικής Γεωργίας ΕΠΑ.Λ ΕΔΩ
Ανατομία-Φυσιολογία ΕΔΩ
Αρχές Βιολογικής Γεωργίας ΕΔΩ
Σημειώνεται ότι, η εβδομάδα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ θα τελειώσει το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025 με την εξέταση στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025.