Η ατάκα της ημέρας

  • Ποιός δήμαρχος κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί μέχρι στιγμής ο δήμος του, του χρόνου δεν θα είναι πυρόπληκτος δήμος;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

74.400 ευρώ για άγαλμα του Προμηθέα. Με το τσουβάλι δίνει τα λεφτά των επαγγελματιών ο Χατζηθεοδοσιου(πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου)

74.400 ευρώ για  άγαλμα του Προμηθέα. Με το τσουβάλι δίνει τα  λεφτά των επαγγελματιών ο  Χατζηθεοδοσιου(πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου)

Τελικά μερικές φορές τα όνειρα βγαίνουν πραγματικότητα.

Χθες το μεσημέρι  κι όπως καθόμουν στον καναπέ, με πήρε για λίγο ο ύπνος και είδα ένα όνειρο που τελικά αποδείχθηκε πραγματικό.

Είδα κάποιον που τον γνωρίζω εδώ και 8 χρόνια, να μου ψιθυρίζει στο αυτί:” Γιώργο άκου. Αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα, ετούτη την άγια ώρα, ετούτη την στιγμή. Δεν είναι αστείο, δεν είναι πλάκα, είναι ακραία πρόκληση, θράσος και ντροπή! Ο Χατζηθεοδοσίου έδωσε 74.400 ευρώ για τη δημιουργία γλυπτικής σύνθεσης του Προμηθέα, συμβόλου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του, με απευθείας ανάθεση."

Ξύπνησα και λέω τι είναι αυτά που μου είπε. Λες να είναι αλήθεια; Έτσι λοιπόν άρχισα να παίρνω τηλέφωνα και μπαίνοντας στη διαύγεια πέφτω από τα σύννεφα.

Πράγματι πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα 16 Ιουλίου, με απόφαση της διοικητικής επιτροπής έδωσε 74.400€ όχι από την τσέπη του, αλλά από λεφτά των επαγγελματιών, στην κυρία  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗ, για να φτιάξει το γλυπτό του Προμηθέα. 

Ας σοβαρευτεί και να ακυρώσει άμεσα την προκλητική αυτή δαπάνη, εκτός και εάν επιθυμεί να τα διαθέσει από την τσέπη του! (Δεν φημίζεται για κουβαρντάς!).

Δεν του έφταναν οι 700.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις, τους πρώτους 5 μήνες της νέας διοίκησης του,τώρα αποθρασύνθηκε τελείως και μοιράζει τα χρήματα των επαγγελματιών αβέρτα κουβέρτα.

Φαίνεται δεν έβαλε μυαλό από το πόρισμα ελεγκτών επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης που  περιγράφει σημεία και τέρατα υπέρογκων δαπανών και σπαταλών και φυσικά δεν το δίνει στους συμβούλους. Κάτι που θα πράξουμε εμείς, αφού θα φροντίσουμε πρώτα τη δημοσίευση του.

Το επόμενο άγαλμα θα είναι το δικό και θα πάει στο πλαίσιο  διεθνούς διαγωνισμού …… Θα συναγωνιστούν από όλο τον πλανήτη για το ποιος θα το φιλοτεχνήσει ….!!!!!

1_3e635.jpeg

powered by social2s