Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11χρονος διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ μετά από πτώση με πατίνι

11χρονος διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ μετά από πτώση με πατίνι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 11χρονο αγόρι από τον Πλάτανο Κισσάμου.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ ένα 11χρονο αγόρι από τον Πλάτανο Κισσάμου, μετά την πτώση που είχε με πατίνι. Το αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι του.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή, γύρω στις 15:00, σε περιοχή της Κισσάμου. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε επείγουσες εξετάσεις. Οι γιατροί το διασωλήνωσαν και προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, με τη συμμετοχή δύο νευροχειρουργών, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Μετά το χειρουργείο, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, καθώς στο Νοσοκομείο Χανίων δεν λειτουργεί ΜΕΘ Παίδων.