Ποιός δήμαρχος κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί μέχρι στιγμής ο δήμος του, του χρόνου δεν θα είναι πυρόπληκτος δήμος;
Ποιός δήμαρχος κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί μέχρι στιγμής ο δήμος του, του χρόνου δεν θα είναι πυρόπληκτος δήμος;
Αφόρητη είναι η κατάσταση στον Κηφισό μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος του Αιγάλεω, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο οδηγός που μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημει΄ψθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Κηφισού.
Ο οδηγός του φορτηγού, κινείτο προς Πειραιά όταν έπεσε πάνω του ένα παρόμοιο όχημα με κατεύθυνση προς Κηφισιά αφού έσπασε τις μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός που μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρύτερα ο οδηγός του φορτηγού που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.
Πάντως, η κατάσταση παραμένει αφόρητη μέχρι αυτή την ώραστον Κηφισό, αφού οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Η ουρά των αυτοκινήτων στο ρεύμα προς Πειραιά φτάνει αυτή την ώρα στα 16 χιλιόμετρα, ενώ στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Κηφισιάς και συνεχίζεται μέχρι το Αιγάλεω.
Χαμηλές ταχύτητες και στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο και σε τμήματα της Μεσογείων και της Κηφισίας.
Πηγή:thetoc.gr