Η ατάκα της ημέρας

  • Ποιός δήμαρχος κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί μέχρι στιγμής ο δήμος του, του χρόνου δεν θα είναι πυρόπληκτος δήμος;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι, τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον λήστεψαν στην Αργυρούπολη, στο νοσοκομείο 22χρονος

Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι, τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον λήστεψαν στην Αργυρούπολη, στο νοσοκομείο 22χρονος

Τρεις οι δράστες, του άρπαξαν πάνω από 200 ευρώ 

Θύμα ληστείας από τρία άτομα έπεσε το πρωί της Τρίτης ένας νεαρός 22 ετών ενώ βρισκόταν έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 6 όταν το θύμα προσεγγίστηκε από τρία άτομα τα οποία τον ρώτησαν «τι ομάδα είναι». Ο 22χρονος απάντησε και τότε άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με ένα ξύλινο αντικείμενο, πιθανόν ρόπαλο. 

Στη συνέχεια οι δράστες του απέσπασαν περισσότερα από 200 ευρώ και έγιναν καπνός. Ο νεαρός διακομίστηκε με ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό (πήρε εξιτήριο), ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

powered by social2s