ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πρεμιέρα σήμερα για το "Καλάθι Σχολικών Ειδών" - Τα 11 προϊόντα που περιλαμβάνει, πόσο διαρκεί το μέτρο

Πρεμιέρα σήμερα για το "Καλάθι Σχολικών Ειδών" - Τα 11 προϊόντα που περιλαμβάνει, πόσο διαρκεί το μέτρο

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το "Καλάθι Σχολικών Ειδών", με στόχο να συγκρατηθούν οι τιμές στα σχολικά είδη ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το "Καλάθι Σχολικών Ειδών", το οποίο εφαρμόζεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Το Καλάθι του Νοικοκυριού", με στόχο να συγκρατηθούν οι τιμές στα σχολικά είδη ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Το μέτρο θα διαρκέσει έως τις 3 Οκτωβρίου και θα συμμετέχουν τόσο οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ εφόσον διαθέτουν προϊόντα στις κατηγορίες που το απαρτίζουν, όσο και εξειδικευμένες επιχειρήσεις πώλησης σχολικών, χαρτικών και παιχνιδιών.

Οι 11 κατηγορίες στο "Καλάθι Σχολικών Ειδών"

Το "Καλάθι των Σχολικών Ειδών" αποτελείται συνολικά από 11 κατηγορίες, με τις επιχειρήσεις να περιλαμβάνουν υποχρεωτικά στις λίστες τους τουλάχιστον ένα προϊόν.

-Σχολικές τσάντες

-Κασετίνες

-Τετράδια (και ετικέτες τετραδίων και καλύμματα)

-Μολύβια ξύλινα ή μηχανικά

-Χρωματιστοί μαρκαδόροι

-Στυλό

-Γόμες

-Ξύστρες

-Διαβήτες

-Χάρακες

-Φωτοτυπικό χαρτί

Όπως ισχύει και στο "Καλάθι του Νοικοκυριού", οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να αποστέλλουν κάθε Τετάρτη έως τις 9:00 π.μ., κατάλογο με τα προϊόντα και τις τιμές που περιλαμβάνονται στο "Καλάθι των Μαθητών". Το "Καλάθι των Μαθητών" θα βρίσκεται σε ξεχωριστό σημείο πώλησης σε περίοπτη θέση του καταστήματος, όπου θα τοποθετούνται και διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό συγκεντρωμένα τα προϊόντα.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/