ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Λουκέτο σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας που δεν έκοβε αποδείξεις - Για ποιο πρόκειται

Λουκέτο σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας που δεν έκοβε αποδείξεις - Για ποιο πρόκειται

Τι βρήκαν οι ελεγκτές που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο γνωστό κλαμπ της Αθήνας.

"Λουκέτο" για 48 ώρες μπήκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας για μη έκδοση αποδείξεων. Η κεντρική είσοδος του καταστήματος ήταν κλειδωμένη το Σαββατοκύριακο και από πάνω υπήρχε η εξήγηση "Κλειστό λόγω φορολογικών παραβάσεων".

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για το κλαμπ Lohan όπου οι ελεγκτές, που εισέβαλαν αιφνιδιαστικά, διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση δεν είχε κόψει πάνω από 15 αποδείξεις, ενώ ταυτόχρονα το κλαμπ μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ για ενδεχόμενες παραβάσεις που μπορεί να έγιναν το προηγούμενο διάστημα, χωρίς να αποκαλυφθούν.

Κατά τις ίδιες πηγές, τα αρχεία της επιχείρησης ξεσκονίζονται με τους υπεύθυνους να τηρούν σιγή ιχθύος. Πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αναφέρουν ότι γίνεται συνολικά ένας εξονυχιστικός έλεγχος για να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει και άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Η είδηση έγινε θέμα συζήτησης το Σαββατοκύριακο, με το Lohan να παραμένει κλειστό.

Ποιο είναι το γνωστό κλαμπ

Το κλαμπ πήρε το όνομα από την ιδιοκτήτρια του, Lindsay Lohan, ηθοποιού και μοντέλου και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαφημισμένα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας τις τελευταίες δεκαετίες.

Η μεγάλη του χωρητικότητα και ο ηχητικός εξοπλισμός αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν το Lohan αγαπημένο για πολλούς νυχτερινό προορισμό.

Βρίσκεται στην Ιερά Οδό, φιλοξενεί κατά καιρούς διάσημους DJ, με τον κόσμο να συνωστίζεται για να απολαύσει τις επιλογές τους.

Παραμένει ανοιχτό Παρασκευή με Κυριακή. Κάτι που σημαίνει ότι το λουκέτο που μπήκε στην επιχείρηση στέρησε το ¼ από τις εισπράξεις του μήνα.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/