ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Έστειλαν ανθοδέσμη με απειλές σε αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Θα είσαι το επόμενο θύμα της πλατείας»

Έστειλαν ανθοδέσμη με απειλές σε αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Θα είσαι το επόμενο θύμα της πλατείας»

«Μην τολμήσεις να ασχοληθείς με τον Δήμο Νέας Σμύρνης». Τι γράφει το απειλητικό σημείωμα που έστειλαν στην αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Ανθοδέσμη… απειλών δέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Αττικής στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου, όπως η ίδια καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook.

Ειδικότερα, η κ. Νάνου καταγγέλλει ότι δέχθηκε μια ανθοδέσμη, η οποία είχε ένα απειλητικό σημείωμα, με το οποίο της ζητούσαν «να μαζευτεί», διαφορετικά θα γίνει «το επόμενο θύμα της πλατείας».

«Μην τολμήσεις να ασχοληθείς με τον Δήμο Νέας Σμύρνης», γράφει ο παραλήπτης του απειλητικού σημειώματος.

«Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω. Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι. Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε» απάντησε η ίδια.

Η ανάρτηση της αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών

«Καλημέρα και καλό μήνα.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω απο την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με “περιμένει” μια όμορφη ανθοδέσμη, που συνοδευόταν από ένα ακόμη πιο “όμορφο” μήνυμα.

Στο μήνυμα αυτό ο/οι συντάκτης/ες του, πέραν κάποιων σεξιστικών ύβρεων προς το πρόσωπό μου, μού υποδείκνυε/αν “ευγενικά” “να μαζευτώ”, “να μην τολμήσω να ασχοληθώ με τον Δήμο Νέας Σμύρνης“, “να κάτσω εκεί που είμαι γιατί και πολύ μου πάει”, ότι “θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου ” καθώς και ότι θα είμαι “το επόμενο θύμα της πλατείας”.

Με την όμορφη πράγματι ανθοδέσμη, καθώς και το “ευγενικό” σημείωμα που τη συνόδευε, πήγα άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και υπέβαλα έγκληση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πλέον η Ελληνική Αστυνομία έχει τον λόγο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα, στον/ους εμπνευστή/ές αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, να στείλω ένα πολύ καθαρό μήνυμα:

Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας.

Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι.

Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε».

Πηγή:https://www.ieidiseis.gr/