ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Θερμαινόμενοι Χώροι για το κοινό στην Περιφέρεια Αττικής

Θερμαινόμενοι Χώροι για το κοινό στην Περιφέρεια Αττικής

Κατα τη χειμερινή περίοδο, λειτουργούν θερμαινόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και για όσο διαρκούν αυτά. Οι χώροι αυτοί, όπως μας έχουν κοινοποιηθεί έως τώρα απο τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής θα ανανεώνονται συνεχώς εφόσον προκύπτουν αλλαγές και εμφανίζονται παρακάτω.

Οδηγίες χρήσης: Για να βρείτε εύκολα θερμαινόμενο (είτε κλιματιζόμενο) χώρο:
Πατήστε το εικονίδιο με το βελάκι πάνω αριστερά (αριστερά απο τον τίτλο “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” για να σας ανοίξει η καρτέλα με τις επιλογές. Έπειτα

  • Eπιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα αριστερά στην καρτέλα, έπειτα τον κάτω δείκτη/μαύρο βέλος που θα εμφανιστεί και το συγκεκριμένο χώρο του Δήμου που σας ενδιαφέρει ή
  • εναλλακτικά, επιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα (μία ή περισσότερες) και πλησιάστε πάνω στον χάρτη για να βρείτε θερμαινόμενο (είτε κλιματιζόμενο) χώρο στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Κάντε κλικ στο σπιτάκι που επιλέξατε και θ΄ ανοίξει στην αριστερή πλευρά της οθόνης η καρτέλα με τα διαθέσιμα στοιχεία του χώρου.

Δείτε σε πλήρες παράθυρο

Επίσης, από τους αντίστοιχους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα αρχεία των θερμαινόμενων χώρων ανά Περιφερειακή Ενότητα:

1. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών

2. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών

3. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών

4. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

5. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Πειραιώς

6. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Νήσων

7. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Ανατολικής Αττικής

8. Θερμαινόμενοι Χώροι ΠΕ Δυτικής Αττικής