ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 Αυγερινός, Κόκκαλης, Κατσιγιάννης,  οδηγούν την κούρσα, στην εκλογή των περιφερειακών συμβούλων στην Ανατολική Αττική

Αυγερινός, Κόκκαλης, Κατσιγιάννης, οδηγούν την κούρσα, στην εκλογή των περιφερειακών συμβούλων στην Ανατολική Αττική

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Ανατολική Αττική, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αυγερινός, Κόκκαλης, Κατσιγιάννης, προηγούνται στις προτιμήσεις των δημοτών και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Ο κ. Θανάσης Αυγερινός, ασχολείται συνεχώς με τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, φυσικά και σαν αντιπεριφερειάρχης, ενώ δίνει λύση σε όποια προβλήματα προκύπτουν.

Ο κ. Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος προτίμησε την Ανατολική Αττική από τη Βόρεια, κάνοντας ένα εγχείρημα, που άλλος στη θέση του δεν θα το έκανε.

Άλλωστε οι ρίζες του είναι από την Ανατολική Αττική, αφού κατάγεται από τη Σταμάτα και χρόνια διατηρεί  επιχείρηση μαρμάρων στο Κορωπί.

Έχει δώσει προτεραιότητα στους δήμους της Ανατολικής Αττικής, όσον αφορά την ανακύκλωση αλλά και τον εξοπλισμό των δήμων στον τομέα αυτό.

Επίσης είναι και αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και χάρη σε αυτόν οφείλονται οι άμεσες επεμβάσεις τόσο σε χιονοπτώσεις που τα τελευταία χρόνια ταλανίζουν την Αττική, όσο και  στις πλημμύρες, αλλά και τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Ο πανταχού παρών ο Κόκκαλης κατάφερε να κρατήσει τους δρόμους  ανοιχτούς  στα χιόνια, να μην έχουμε πλημμυρισμένα υπόγεια και δρόμους, αλλά και να έχουν σωθεί πολλές ανθρώπινες ζωές και δάση εξαιτίας της εμπειρίας του και της αυταπάρνησης που δείχνει σε όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

 Ο κ.  Θανάσης Κατσιγιάννης, έχει χαρακτηριστεί από τους δημότες σαν ηθικός  και έντιμος και ξεχωρίζει για τον πράο  χαρακτήρα του.

Από το πρωί ως το βράδυ βρίσκεται συνεχώς στους δρόμους ελέγχοντας την οδοποιία, αλλά και όλα τα έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη από την περιφέρεια, πληρώνοντας ακόμα και τη βενζίνη από την τσέπη του, χωρίς να ζητάει να πάρει αυτοκίνητο της περιφέρειας, κάτι που κάνει  κάποια άλλη.

Το τηλέφωνο του παραμένει 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό και απαντάει συνεχώς προσπαθώντας να δώσει λύση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε οποιοδήποτε Δήμο. 

Από τους υπόλοιπους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους( δεν μετρήθηκε η κυρία Ευρώπη Κοσμίδη, αφού θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αχαρνών),  ακολουθεί στην τέταρτη θέση η κ. Γεωργία Βλάχου, ενώ  ο κ. Πέππας βρίσκεται  πίσω μαζί με άλλους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, συγκεντρώνοντας όμως πάρα πολλές αρνητικές ψήφους, κάτι που ο ίδιος θα πρέπει να δει.