ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η περιφερειακή σύμβουλος, με οδηγό και 2 αυτοκίνητα, της Περιφέρειας.

Τελικά, όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Αττικής, δεν έχουν σταματημό.

Την ώρα που μερίδα των συμπολιτών μας, ζουν τις συνέπειες του οικονομικού success story και μετρούν τις κινήσεις τους με το αυτοκίνητοέρχεται η Περιφέρεια, για να δώσει απλόχερα την πολυτέλεια, όχι μόνο της χρήσης αυτοκινήτων, αλλά και με δωράκι ένα σοφέρ, στην  Περιφερειακή σύμβουλο, που έχει  στη  διάθεση της 2 αυτοκίνητα και οδηγό και κάθε πρωί, ο οδηγός την παραλαμβάνει από το σπίτι της και την πηγαίνει, είτε στην περιφέρεια, είτε σε εξωτερικές υποχρεώσεις.

 Ας δεχτούμε, λέμε ας, ότι το ένα αυτοκίνητο εξυπηρετεί την ίδια. Το άλλο τι κάνει;

Μήπως πηγαίνει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, η να κάνει τις δουλειές του γραφείου της περιφερειακής, για να μην μείνουν πίσω και αυτές;

Μπορεί να θέλει να έχει ένα πρωινό και ένα βραδινό αυτοκίνητο.

 Βέβαια η Περιφερειακή σύμβουλος, προσπαθεί να ζήσει τώρα τη δόξα της, γιατί ξέρει ότι ίσως δεν θα είναι και πάλι στο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2023, αφού κατάφερε και έριξε μόνη της στο γάλα  και με κάποιες της κίνησης έχει εξοργίσει τον Περιφερειάρχη.

 Από  το ρεπορτάζ, μάθαμε ότι  πριν λίγο καιρό η  κυρία, είχε τρία αυτοκίνητα στη διάθεσή της.

Έτσι θα γίνουμε ΕΥΡΩΠΗ;

 Δηλαδή αν δοθούν αυτοκίνητα σε όλους τους αντιπεριφερειάρχες τους περιφερειακούς συμβούλους που θα κρίνουν από την περιφέρεια ότι πρέπει να έχουν, τότε πραγματικά θα χρειαστούν πάνω από 40 αυτοκίνητα της περιφέρειας και 40 οδηγοί.

Πρέπει να τελειώνουν οι  πολιτικές των προνομίων, νόμιμων και παράνομων. Καταχρήσεις λιμουζινών, αυτοκινήτων, διασπάθιση δημοσίου χρήματος και ότι άλλο μεμπτό αποκαλύπτεται, πρέπει να τελειώσει μια και καλή και όχι να επικροτείται με αποφάσεις όπως αυτή, για την  Περιφερειακή σύμβουλο.

 Τέτοιες ενέργειες, απλά προκαλούν τους πολίτες που είναι θύματα της οικονομικής κρίσης και ζουν στο όριο της φτώχειας. Αφού υπάρχουν χρήματα γιατί δεν αξιοποιούνται προκειμένου να βοηθηθούν οι δυσπραγούντες; Τα show με τις λιμουζίνες, τα αυτοκίνητα και τους σοφέρ έχουν περισσότερη σημασία;

Έτσι δεν είναι κ. Πατούλη;