ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Μαρία Κορινθίου υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Η Μαρία Κορινθίου υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Η Μαρία Κορινθίου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής , με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη.

Στον στίβο της πολιτικής κατεβαίνει η Μαρία Κορινθίου, η οποία θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη "Νέα Αρχή για την Αττική".

"Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με καταξιωμένη παρουσία εδώ και χρόνια, είναι πλέον
μέλος της οικογένειας της Νέας Αρχής"
 δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, καλωσορίζοντας την ηθοποιό και παραγωγό ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Το βιογραφικό της Μαρίας Κορινθίου


"Η Μαρία Κορινθίου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Σπούδασε υποκριτική στο Acting Studio και δημοσιογραφία - παρουσίαση στο TV Broadcasting- Performing for TV στο Massachusetts Communication College στις ΗΠΑ.

Έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο και την αυθεντικότητά της από το 2004
όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε θεατρικά έργα και ταινίες, ερμηνεύοντας με επιτυχία αγαπημένους ρόλους.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, που την καθιέρωσαν ως πρωταγωνίστρια στο χώρο της υποκριτικής. Ως παραγωγός βραβεύτηκε πρόσφατα με 36 διεθνή βραβεία κινηματογράφου για την ταινία μεγάλου μήκους "Abyss In”.

Μαρία Κορινθίου

Τελευταία της μεγάλη επιτυχία στο θέατρο ήταν το 2019-2023, με το σπουδαίο αγγλικό θεατρικό έργο "Jordan’’. Ο μονόλογος της Μαρίας Κορινθίου ως "Shirley’’ απέσπασε εξέχουσες κριτικές, ενώ ακολούθησε η υποψηφιότητά της για το Βραβείο Γυναίκας Ηθοποιού σε μονόλογο.

Μέσα από τις ερμηνείες της, ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, όπως η κακοποίηση των γυναικών. Η συμμετοχή της σε διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις αποτέλεσε το έναυσμα για να είναι ενεργή πολίτης. Για τον λόγο αυτό, επιδιώκει σήμερα μέσω της πολιτικής, έναν πιο δραστήριο και ενεργό ρόλο στην κοινωνία" αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/