ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αντώνης Μυλωνάκης:  Μαχητής-εγγύηση για μετρήσιμα αποτελέσματα και λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Αντώνης Μυλωνάκης: Μαχητής-εγγύηση για μετρήσιμα αποτελέσματα και λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Πανέτοιμος από κάθε άποψη για την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με το ψηφοδέλτιο "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" του Νίκου Χαρδαλιά, ο Αντώνης Μυλωνάκης. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ανατολική Αττική, ξεκίνησε ήδη τις περιοδείες του και ετοιμάζει τις προτάσεις του στο νέο περιφερειάρχη.

Αγαπητός και φίλος με τους κατοίκους και τους τοπικούς άρχοντες, απλός, καταδεκτικός, σοβαρός, ειλικρινής, πάντα χαμογελαστός, γνωστός για τη μαχητικότητα, την εκρηκτικότητα και την αποτελεσματικότητά του, κάνει τους πολίτες να τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο. Και πραγματικά, την αγάπη αυτή και την εμπιστοσύνη την κέρδισε ακόμα περισσότερο με τους αγώνες, τη συμπεριφορά και το έργο του σαν βουλευτής τους τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Γνήσιος αγωνιστής της φιλελεύθερης, με εθνικό πρόσημο, Λαϊκής Δεξιάς, με ευρύτατη παιδεία, πολιτική σκέψη και έντιμο πολιτικό λόγο, οπαδός της θεωρίας της λογικής και της πειθαρχίας, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, με αγάπη στον συνάνθρωπο, την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια από τη μια και πολέμιος της πατριδοκαπηλίας, της απατεωνιάς, της μίζας, της ρεμούλας και της παλιανθρωπιάς από την άλλη.

Πολλές φορές τον ακούμε να λέει: Φτάνει πια ο ωχαδερφισμός και η αδράνεια. Ώρα για δουλειά με σοβαρότητα, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Ένας συνταγματάρχης, πιλότος, δημοσιογράφος και πολιτικός στο οπλοστάσιο του Νίκου Χαρδαλιά για την Ανατολική Αττική, μαχητής-εγγύηση για μετρήσιμα αποτελέσματα και λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Καλή επιτυχία Αντώνη.