ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Το  μετέωρο βήμα της  Μαρίας Nαuροζίδου.  Aπό υποψήφια Βουλευτής του Πασοκ, στις εκλογές στις 21 Μαΐου, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον Xαρδαλιά

Το μετέωρο βήμα της Μαρίας Nαuροζίδου. Aπό υποψήφια Βουλευτής του Πασοκ, στις εκλογές στις 21 Μαΐου, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον Xαρδαλιά

Aτο το  κόμμα «Όρθια Ελλάδα» του Αλέξη Μητρόπουλου, όπου συμετείχε  ως ιδρυτικό μέλος, η πρόεδρος των τριτέκνων Αν. Αττικής Μαρία Ναυροζίδου και υποψήφια ευρωβουλευτής, κατέληξε στις εκλογές του Μαΐου του 2023 να είναι υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα να κατηγορεί ευθέως τη Νέα Δημοκρατία για τις λάθος επιλογές της.

Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά η κα Ναυροζίδου τα ξέχασε και θα είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, με τον Νίκο χαρδαλιά που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Αυτή η στροφή των 180 μοιρών δεν μπορεί να  εξηγηθεί από κανένα, παρά μόνο από την ίδια πολιτική γυρολόγο Ναυροζίδου, την οποία ή βλέπουμε στις επόμενες εκλογές υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφια να  είναι και όπου να ναι.

Ας δούμε τι έλεγε η κυρία Ναυροζίδου,  τρεις μήνες πριν δηλαδή το Μάιο.

"Δυστυχώς για τους πολίτες η πραγματικότητα διαφέρει από αυτή που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία. Η ακρίβεια, τα αυξημένα επιτόκια και οι χαμηλοί μισθοί αναιρούν κάθε ουτοπική ανακοίνωση ή υπόσχεση της κυβέρνησης, η οποία απέτυχε και σε αυτόν τον τομέα.

 Επί της θητείας της η ακρίβεια εκτοξεύτηκε σε δυσθεώρητα ύψη, το βοιοτικό επίπεδο -για τους μη προνομιούχους – χειροτέρεψε, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έλαμψαν δια της απουσίας τους και ο πληθωρισμός έπιασε διψήφιο ποσοστό μετά από χρόνια. Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση που διεκδικεί την ανανέωση της θητείας της δεν κατάφερε να ελέγξει την ακρίβεια παρά τα επικοινωνιακά μέτρα που έλαβε.

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας «όχι μόνο απέτυχαν, αλλα διεύρυναν και το χάσμα στο επίπεδο ζωής του ελληνικού λαού από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο», όπως έχει επισημάνει το ΠΑΣΟΚ που , εδώ και καιρό, έχει προτείνει συγκεκριμένα μέτρα όπως: μείωση του ΦΠΑ, αύξηση των ελέγχων και κατάργηση έμμεσων  φόρων που επιβαρρύνουν την τελική τιμή."