ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Πατούλης: Ναι η κα. Κοσμίδη, έχει οδηγούς

Ωμή παραδοχή του περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Πατούλη, στο προ συμβούλιο της Τρίτης 29/4, για τους οδηγούς της κας Κοσμίδη.

Συγκεκριμένα και απευθυνόμενος στους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του, όταν κάποιοι τον ρώτησαν για την ερώτηση που έχει καταθέσει ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κατσικάρης, σχετικά με το πόσοι οδηγοί και πού απασχολούνται, ο κ, Πατούλης απάντησε:

“Ναι η κα Κοσμίδη, έχει οδηγούς γιατί απασχολείται και επιβλέπει τα έργα της περιφέρειας. Όταν ήμουν δήμαρχος Αμαρουσίου, είχα 2 οδηγούς, γιατί ο ρυθμός με τον οποίο εγώ έτρεχα δεν μπορούσε να τον καλύψει ο ένας.”

Κ. Πατούλη, μπορεί  να είχατε δύο οδηγούς, αλλά  ήσασταν δήμαρχος σε μία πολύ μεγάλη πόλη και το δικαιούσταν.

Η κα Κοσμίδη, είναι μία απλή εντεταλμένη σύμβουλος  και είναι αδιανόητο να έχει 3 οδηγούς.

Με τέτοιες φθηνές δικαιολογίες, δυστυχώς δεν δικαιολογούνται, τέτοια πολιτικά ατοπήματα.

Άρα λοιπόν μετά την τοποθέτησή σας, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι έχουν οδηγούς όλοι οι  εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι αντιπεριφερειάρχες. Με τα λεγόμενά σας έχουμε δίκιο λοιπόν ότι απασχολούνται 60 με 70 οδηγοί. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ Κ. ΠΑΤΟΎΛΗ.

 Φυσικά σε αυτή την χώρα είναι «παράδοση» να μην απολογείται κανείς για την διασπάθιση Δημόσιου χρήματος.

 Τέλος οι αποκαλύψεις προϋποθέτουν πολιτική βούληση, για την διόρθωσή τους, κάτι που δεν βλέπουμε και ενεργοποίηση των πολιτών που θα τιμωρούν στις εκλογές τους υπαίτιους,  έτσι ώστε να υπάρχει φόβος πολιτικής τιμωρίας. 

Πρέπει επιτέλους, να  τελειώνει, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος από όπου κι αν προέρχεται αυτή, για να μην αποθρασύνονται αυτοί που τελικά διαπράττουν  τέτοια πολιτικά εγκλήματα.