ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Το σκάνδαλο των 9.000.000 ευρώ( κακουργηματικής πράξης) την περίοδο 2011-2014 στον ΕΔΣΝΑ. Υπεύθυνοι ο τότε αντιπρόεδρος( εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χαρδαλιά)  και ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας. Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας

Το σκάνδαλο των 9.000.000 ευρώ( κακουργηματικής πράξης) την περίοδο 2011-2014 στον ΕΔΣΝΑ. Υπεύθυνοι ο τότε αντιπρόεδρος( εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χαρδαλιά) και ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας. Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας

Ένα σκάνδαλο που όλοι γνώριζαν αλλά σχεδόν κανένας δεν μιλούσε έφτασε πριν λίγες ημέρες στα αυτιά μας.

Πρόκειται για σκάνδαλο 9.000.000 ευρώ στον ΕΣΔΝΑ την περίοδο 2011-2014.

Συγκεκριμένα την  τότε χρονική περίοδο,  ο αντιπρόεδρος ο οποίος ήταν και υπεύθυνος Οικονομικών( την περίοδο εκείνη δήμαρχος της Αττικής και σήμερα εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χαρδαλιά), μαζί με τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας,  δεν πληρώναν τους εργολάβους που είχαν αναλάβει τα έργα( παρότι τα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία του συνδέσμου),  με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένοι εργολάβοι να καταφύγουν στη δικαιοσύνη,τα χρέη να θεωρηθούν  ληξιπρόθεσμα και να τοκίζονται.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να εκδικάσουν τα δικαστήρια το ποσό των 9.000.000 ευρώ για τόκους και οι οποίοι φυσικά πληρώθηκαν από τον σύνδεσμο, χρήματα που είχαν καταβληθεί στον ΕΣΔΝΑ, από το δημόσιο αλλά και από τους δήμους.

Φυσικά το αδίκημα αυτό είναι κακουργηματικής πράξεις αφού το ποσό είναι πάρα πολύ μεγάλο και παραγράφεται το 2034 και περιμένουμε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Εμείς θα επανέλθουμε μέσα στη βδομάδα με στοιχεία και ονοματεπώνυμα πλέον,αφού δεν θα κρύψουμε τίποτα και για κανέναν, αλλά ως τότε θα περιμένουμε την αντίδραση του σημερινού προέδρου του συνδέσμου κυρίου Βασίλη Κόκκαλη,  όπως και την αντίδρασή του καινούργιου περιφερειάρχη κυρίου Νίκου Χαρδαλιά.

Συνεχίζεται…