ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πάσχα με Πατούλη(2022-2023Αριστερά)- Πάσχα με Χαρδαλιά(2024-2025Δεξιά)
Featured

Πάσχα με Πατούλη(2022-2023Αριστερά)- Πάσχα με Χαρδαλιά(2024-2025Δεξιά)

"Περασμένα μεγαλεία διηγόντας τα  να κλαις" λέει μία παροιμία, η οποία ταιριάζει γάντι στην Περιφέρεια Αττικής του 2025.

Και το λέμε αυτό διότι με Περιφερειάρχη τον κ. Πατούλη στο Μητροπολιτικό Πάρκο Τρίτση, φιλοξένησε το Πάσχα του 2022(Πρώτο ελεύθερο Πασχα μετα την πανδημία) και του 2023 με πάνω από 10.000 κόσμο, σε εκδήλωση της περιφέρειας,  ενώ πέρσι και φέτος είχε  μονάχα κάποιες παρίες φίλων που πήγανε μόνοι τους και τα πουλιά στη λίμνη.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ.Χαρδαλιάς είπε στους συνεργάτες του: "Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Δεν έχει γλέντια και αρνιά."

Ο κ. Χαρδαλιάς βέβαια ξέχασε και τις ευπαθείς ομάδες, αφού δεν φρόντισε να μοιραστούν γεύματα ούτε το Μεγάλο Σάββατο  αλλά ούτε την Κυριακή του Πάσχα, εν αντιθέσει με τον κ. Πατούλη που μοίραζε πάνω από 50.000 πασχαλινά γεύματα  σε ευπαθείς πολίτες το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Βέβαια μας είχε προιδεάσει ο κ. Xαρδαλιάς από πέρσι που δεν έκανε κούλουμα και γιορτή του Πάσχα, αλλά πιστεύαμε ότι ίσως δεν θα τα κάνει μόνο την πρώτη χρονιά. Aυτός όμως συνεχίζει τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Φαίνεται ο Χαρδαλιάς είναι της άποψης, εμείς να παιρνάμε καλά και οι άλλοι να πάνε να κουρευτούν.

Αυτό είναι το ανθρώπινο προσωπο του Χαρδαλιά.

Μάλλον δεν κάνει κάτι καλά ο Περιφερειάρχης. Μήπως αυτές οι κινήσεις είναι προεόρτια το τι θα ακολουθήσει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις  και  του καλοκαιριού;

Ας θυμηθούμε τι έγινε το 2022 και το 2023.

afisa-pasxa

IMG_20220424_142205-1000x666

tritsi arni pasxae

tritsi arni pasxa

tritsi arni pasxa

tritsi arni pasxa