Η ατάκα της ημέρας

  • Ποιός δήμαρχος κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί μέχρι στιγμής ο δήμος του, του χρόνου δεν θα είναι πυρόπληκτος δήμος;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα Καλύβια Θορικού και στο Λαύριο γιόρτασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου του Έπους του 1940, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με κάθε λαμπρότητα και εθνική έπαρση στα Καλύβια Θορικού του Δήμου Σαρωνικού, όπου εκπροσώπησε την Περιφέρεια καταθέτοντας στεφάνι. Στη συνέχεια, μετέβη στο Λαύριο, όπου κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία Ηρώων και κατόπιν παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.

powered by social2s