ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τέμπη: Σήμερα οι αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων - Νέες μεταβατικές διοικήσεις σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Τέμπη: Σήμερα οι αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων - Νέες μεταβατικές διοικήσεις σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Η κυβέρνηση θα προβεί σήμερα σε ανακοινώσεις για τις μεταβατικές διοικήσεις των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, αλλά και τις αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σε ανακοινώσεις για το πλαίσιο των αποζημιώσεων στους συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών του σιδηδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη θα προχωρήσει σήμερα η κυβέρνηση, μία κίνηση στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί και χτες, κατά την διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου. Οι αποζημιώσεις θα είναι ξεχωριστές από αυτές που θα καταβάλλει η Hellenic Train.

Επίσης, η κυβέρνηση θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις μεταβατικές διοικήσεις των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, με τα νέα πρόσωπα που να προέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό των οργανισμών, ενώ θα υπάρξει και διεθνής διαγωνισμός για την κάλυψη κάποιων θέσεων.

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα στείλει επιστολές στους προέδρους των κοινοβουλευτικών κομμάτων σχετικά με την επόμενη μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη προκειμένου να ενημερώσει τα στελέχη τους, ενώ παράλληλα θα στείλει και επιστολή στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής δηλώνοντας τη διάθεσή του για την ενημέρωση των μελών της.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/