ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αλέξης Γεωργούλης: «Δηλώνει αθώος» - Έρχονται νέες καταγγελίες μετά την Ελένη Χρονοπούλου

Αλέξης Γεωργούλης: «Δηλώνει αθώος» - Έρχονται νέες καταγγελίες μετά την Ελένη Χρονοπούλου

Η πρώτη τοποθέτηση της δικηγόρου του Αλέξη Γεωργούλη και η πρώτη αντίδραση του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου

Αθώος δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης για την καταγγελία βιασμού και ξυλοδαρμού σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου, με τις αποκαλύψεις να έχουν προκαλέσει «σεισμό» σε Αθήνα και Βρυξέλλες.

«Δηλώνει αθώος, θα αποδείξει την αθωότητά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Μαλλά, δικηγόρος του ευρωβουλευτή ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε μέλος της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν έχουμε λάβει ακόμη την δικογραφία και οτιδήποτε μαθαίνουμε είναι από πληροφορίες που λαμβάνουμε διάσπαρτες από το Διαδίκτυο. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ σε φήμες. Θα πρέπει να τοποθετηθώ πάνω σε μια δικογραφία ή σε ένα κατηγορητήριο που μπορεί να έχει ή να μην έχει ακόμη υπάρξει, γιατί δεν έχει κληθεί ο κ. Γεωργούλης από τις Αρχές ακόμη», δήλωσε συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωϊνό».

«Τη δικογραφία θα τη λάβουμε μετά την Πέμπτη. Έχουμε κινήσει τις διαδικασίες να την λάβουμε γιατί θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να πάει να απολογηθεί
και να πει τη θέση του στις αρμόδιες Αρχές του Βελγίου», συμπλήρωσε.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/