ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δικαίωση Μυλωνάκη. Να ποιος θέλει ο 	Βελόπουλος να εκλεγεί στην Ανατολική Αττική. Ο αφισορυπαντής Στέλιος Φωτόπουλος

Δικαίωση Μυλωνάκη. Να ποιος θέλει ο Βελόπουλος να εκλεγεί στην Ανατολική Αττική. Ο αφισορυπαντής Στέλιος Φωτόπουλος

Η φωτογραφία είναι σημερινή. 

Αφορά αφίσες που έχει κολλήσει ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής λύσης, κ. Στέλιος Φωτόπουλος στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Άρχισε ήδη ο συγκεκριμένος κύριος να μας δείχνει το ήθος και το ύφος του και να κολλάει αφίσες ενώ απαγορεύεται εκ του νόμου.

Αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει η Περιφέρεια Αττικής ο κ. Πατούλης δηλαδή, αλλά και ο δήμαρχος Παλλήνης ο κ. Ζούτσος.

1_530ff.jpeg

Έρχεται επίσης και το κάνει αυτό μία μέρα, μετά τις καταγγελίες του κ. Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος όπως έχει πει σε όλα τα κανάλια ο κ. Βελόπουλος, θέλει να εκλέξει τους δικούς του σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Όμως ο κ Βελόπουλος και ο κ. Φωτόπουλος λογαριάζουν χωρίς  τον ξενοδόχο( ποιος είναι αυτός θα τον δούν μετά τις εκλογές, όπου δεν θα έχει βγει ο εκλεκτός του).

Αφίσες δικές του υπάρχουν κι άλλες σε διάφορα σημεία της πόλης. Δεν σκέφτηκε να κάνει τη φιγούρα του και ύστερα να αναλάβει το κόστος του μικρού καμάτου για το μάζεμά τους. Eτσι κάνουν όλοι. Υπόσχονται λύσεις για τα προβλήματα που εκείνοι δημιουργούν και το μόνο που περνάει από το χέρι τους είναι να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερες ζημίες από τις υπάρχουσες.

2_4cbc0.jpeg

Μια καλή συμβουλή για τους πολίτες: Κοιτάξτε ποιος αφισοκολλά και μη διανοηθείτε να ψηφίσετε όποιον δεν μαζεύει τα σκουπίδια που αφήνει. Αν δεν θέλουν να κάνουν το ελάχιστο και το εύκολο, δεν θα θελήσουν να πράξουν το πολύ και το δύσκολο. Τόσο απλό.

Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο, μιας και άρχισαν να αποδεικνύονται οι καταγγελίες του κυρίου Αντώνη Μυλωνάκη για τον κύριο Βελόπουλο..