ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αντώνης Μυλωνάκης- “ Συνεργάτης του κυρίου Βελόπουλου εκβιάζει τον ιδιοκτήτη του extra να μην ξεκινήσει το αποκαλυπτικό δελτίο”

Αντώνης Μυλωνάκης- “ Συνεργάτης του κυρίου Βελόπουλου εκβιάζει τον ιδιοκτήτη του extra να μην ξεκινήσει το αποκαλυπτικό δελτίο”

  • Με ανάρτηση του στο facebook ο κ. Αντώνης Μυλωνάκης αναφέρει ότι συνεργάτης του κ. Βελόπουλου εκβιάζει τον ιδιοκτήτη του extra ώστε να μην ξεκινήσει την Πέμπτη  4/5 το αποκαλυπτικό δελτίο.
  • Εμείς επειδή γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του Αντώνη Μυλωνάκη δηλώνουμε  ευθαρσώς ότι πρόκειται περί ακέραιου χαρακτήρα με ήθος και ύφος.
  • Έχουμε δηλώσει ότι στηρίζουμε τον Αντώνη σε ότι κι αν κάνει, γιατί πιστεύουμε ότι έχει στηθεί μία πολύ μεγάλη πλεκτάνη στο πρόσωπό του.
  • Στο τέλος θα έρθει η δικαίωση για τον Αντώνη Μυλωνάκη και τότε  όλοι οι “τυφλοπόντικες” θα μπούνε στα λαγούμια τους.

 Η δήλωση του Αντώνη Μυλωνάκη

"Συνεχίζει το βρώμικο και σκοτεινό του πολιτικό σχέδιο ο Κυριάκος Βελόπουλος. Αξιώνει τώρα μέσω συνεργάτη του εκβιάζοντας τον ιδιοκτήτη του καναλιού ΕΧΤΡΑ να μη ξεκινήσω το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Σε διαφορετική περίπτωση θα δώσει εντολή σε δημοσιογράφο να βρίζει και να τον κατηγορεί. Άραγε... τα γνωρίζει αυτά ο δημοσιογράφος;;; Πιστεύω πως ΟΧΙ.

Ο πανικός του πλέον δεν κρύβεται. Τον πληροφορώ ότι το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα την ΠΕΜΠΤΗ 4/5 όσοι εκβιασμοί και αν γίνουν. Αν συνεχίσουν θα αποκαλύψω και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο στυγνό αυτόν εκβιασμό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

Α!! και μη ξεχάσετε να συνεχίσετε τις μηνύσεις σας. Μέχρι στιγμής είναι καμιά 40αρια, συνεχίστε..."