ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο  “μπήχτης” αντιπεριφερειάρχης που την πέφτει σε όποια γυναίκα πηγαίνει στο γραφείο του και βλέπουμε τα οικονομικά της περιφέρειας να τινάζονται στον αέρα

Ο “μπήχτης” αντιπεριφερειάρχης που την πέφτει σε όποια γυναίκα πηγαίνει στο γραφείο του και βλέπουμε τα οικονομικά της περιφέρειας να τινάζονται στον αέρα

Θυμάστε που πριν κάποιους μήνες που είχαμε γράψει για τον αντιπεριφερειάρχη, τον οποίο δεν τολμά να επισκεφτεί καμία γυναίκα στο γραφείο,  γιατί σχεδόν την πέφτει σε όλες. 

Θα σας αναφέρουμε χαρακτηριστικά δύο περιπτώσεις ενώ στη συνέχεια θα σας πούμε τις νέες του περιπέτειες.

1η περίπτωση

Ζητάει σε  γυναίκα το σουτιέν της. 

ΑΝΤ. “Δώσ μου το σουτιέν σου, να το μυρίσω”.

ΓΥΝ. ¨Δέν φοράω σουτιέν”

ΑΝΤ. “ Τότε έχεις καταπληκτικό στήθος που θα ήθελα να μυρίσω και όσο αφορά το σουτιέν, μου το δίνεις το βράδυ που θα βρεθούμε.”

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε η γυναίκα έφυγε τρέχοντας από το γραφείο του και ούτε ξαναπάτησε ποτέ.

2η δεύτερη περίπτωση.

Ξανθιά 33χρονη,που  όταν τον επισκέφθηκε για ένα θέμα που την απασχολούσε, της είπε ότι θα το λύσει, αλλά τη ρώτησε

ΑΝΤ.”Ποιά στάση σου αρέσει;”

ΓΥΝ “Όρθια και πισ@κ@λλητα”

ΑΝΤ “ Αφού ξέρεις ότι αυτή τη στάση δεν μπορώ να την κάνω”

ΓΥΝ”  Για αυτό στο είπα και εγώ”

Είναι πολλές ακόμα οι περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να γράψουμε και τις οποίες γνωρίζουμε αλλά επανερχόμαστε γιατί τελικά έχει αποκτήσει μία πολύ μεγάλη πολιτική αλαζονεία και έχει αποθρασυνθεί τελείως.

Το αποτέλεσμα είναι να ζητάει το τηλέφωνο από τις κυρίες που τον επισκέπτονται και στη συνέχεια να  στέλνει μήνυμα στο κινητό τους, λέγοντάς τους να βρεθούν το βράδυ να πάνε σε ένα ακριβό εστιατόριο για φαΐ και να συζητήσουν το θέμα που τις απασχολεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι συναντιέται με κάποιες από αυτές, σε ακριβά εστιατόρια, τρώγοντας μοσχαρίσιο κρέας, που τιμάται στα 400 ευρώ το κιλό.

Το δείπνο βέβαια συνοδεύεται και από πανάκριβα κρασιά, αφού ο εν λόγω αντιπεριφερειάρχης  θέλει να δείξει ότι δεν έχει πρόβλημα στο να ξοδεύει,  αλλά λέγοντας στη συνέχεια στις κάθε μία απ αυτές. ότι θέλει να κάνει σχέση  γιατί είναι η γυναίκα που έψαχνε καιρό. 

Μάλιστα τους τάζει ταξίδια σε εξωτικά μέρη, ενώ σε κάποιες από αυτές έχει προτείνει να επισκεφτούν μαζί επώνυμα χρυσοχοΐα για να τους κάνει δώρα,  όπως μονόπετρα η περιδέρεια με διαμάντια.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο στις εξόδους με τις κυρίες δεν κυκλοφορεί με οδηγό αλλά οδηγάει  μόνος του  και όπως μας έχουν πει κάποιες από αυτές το ντύσιμό του είναι αρκετών χιλιάδων ευρώ. 

Ο  περιφερειάρχης πλέον οφείλει να του τραβήξει το αυτί,  γιατί όπως το πάει ο Αντιπεριφερειάρχης βλέπουμε τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,να τινάζονται στον αέρα.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΔΕΡΕΙΑ.

ΑΓΙΕ ΝΙΚΟΛΑ ΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ