ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η γηραιά  Χριστοφιλοπούλου φέρνει την…πράσινη ανανέωση(από το σημιτικό Πασόκ), στη Νέα Δημοκρατία

Η γηραιά Χριστοφιλοπούλου φέρνει την…πράσινη ανανέωση(από το σημιτικό Πασόκ), στη Νέα Δημοκρατία

Το έφερε από δώ, το έφερε από κει και η μεγάλη προσωπικότητα της κας Χριστοφιλοπούλου, μας έδειξε το δρόμο της σωτηρίας μας (μάλλον μόνο της ίδιας θα λέγαμε κυριολεκτικώς…)

Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, υμνεί τον Μητσοτάκη, ασχέτως αν πριν 3-4 χρόνια τους έβριζε πατόκορφα(Για να μην θυμηθούμε τι έλεγε στις προεκλογικές της εκστρατείες, στην Ανατολική Αττική για τη Ν.Δ, όταν το Πασόκ, ήταν στα πάνω του.}

Η γκρίζα περίπτωση Χριστοφιλοπούλου,(όχι λόγω των μαλλιών της 68χρονης πλέον…), μόνο θυμηδία προκαλεί.

Θα πρέπει να θυμηθούμε ότι δέχτηκε σκληρή κριτική για τη διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων επί των ημερών της, αλλαγή εσωκομματικών στρατοπέδων σαν τα πουκάμισα για να βρίσκεται πάντα με την πλευρά του νικητή στο Πασοκ και αλαζονική συμπεριφορά που την οδήγησε στο τέλος εκτός βουλής από το 2019. 

Ευελπιστεί για ένα τελευταίο came back, αλλά βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου, μάλλον για Γολγοθάς,προμηνύεται για την γηραιά κυρία η τελευταία της κωλοτούμπα. 

Αυτή καλά και το  απότολμάει, αλλά  ο κύριος Μητσοτάκης, πιστεύει ότι κάνει άνοιγμα στον κόσμο του κέντρου, με υλικά του περιβάλλοντος;

Εμάς δεν μας κόφτει και πολύ  αυτή η ολέθρεια πορεία του, καθώς θα βρει μπροστά του και απέναντί του, χιλιάδες πραγματικούς δεξιούς στις ερχόμενες ευρωεκλογές, που θα στείλουν βροντερό μήνυμα αποδοκιμασίας, όχι μόνο για την κα Χριστοφιλοπούλου που μάζεψε, αλλά για το μεταναστευτικό που ψήφισε, για το γάμο των ομοφυλοφίλων, την τεκνοθεσία που στηρίζει και για την ακρίβεια που διαλύει τη μέση ελληνική οικογένεια.

Σε λίγους μήνες θα κάνουμε απολογισμό κ. Μητσοτάκη, αλλά μετά μη διαμαρτύρεστε γιατί χάσατε όλους τους δεξιούς ψηφοφόρους.

Ο τελευταίος δεξιός,που θα ψηφίσει, μετά τις ευρωεκλογές ας κλείσει την πόρτα.