ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τραμπούκικη επίθεση του Αντώνη Κουλουβράκη( γενικού γραμματέα δήμουΣαρωνικού), κατά του εκδότη Γιώργου Γκόντζου

Τραμπούκικη επίθεση του Αντώνη Κουλουβράκη( γενικού γραμματέα δήμουΣαρωνικού), κατά του εκδότη Γιώργου Γκόντζου

Τραμπούκος είναι αυτός που συμπεριφέρεται με βιαιότητα και με θρασύτητα, για να επιβάλει τις απόψεις του και τη θέλησή του.

Ένας τέτοιος είναι  και  ο Αντώνης Κουλουβράκης (γενικός γραμματέας του δήμου Σαρωνικού).

Για να γίνουμε πιο σαφής και για να εξηγήσουμε γιατί αποκαλούμε έτσι, τον γενικό γραμματεία του δήμου Σαρωνικού, θα σας πουμε τι έγινε χθες το βράδυ σε εκδήλωση. 

Χτες στη Βούλα στην εκδήλωση για το νέο βιβλίο του αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Αυγερινού συναντήθηκαν ο εν λόγω τραμπούκος και ο εκδότης Γιώργος Γκόντζος.

Συνομιλώντας  ο Κουλουβράκης με κάποιους άλλους και ενώ  ο εκδότης ήταν ακριβώς δίπλα, απευθυνόμενος προς αυτούς τους είπε:”Αυτός θα φάει πολύ ξύλ﨔(Υπονοώντας φυσικά τον Γιώργο Γκόντζο).

Όταν φυσικά ο εκδότης γύρισε και του πε για μένα το λες αυτό με περισσό θράσος, ο Κουλουβράκης του είπε:”Άντε από δω βρε γραφικέ, θα δεις τι θα πάθεις”. 

Φυσικά δεν είχε το θάρρος να κάτσει να αντικρούσει αυτά που του λεγε ο εκδότης και μουρμουρίζοντας  και απειλώντας  έφευγε προς την εξώπορτα.

Γνωρίζαμε κ. Κουλουβράκη ότι είσαστε θρασύδειλος, αλλά τόσο πολύ δεν το πιστεύαμε.

Η λεκτική επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο εναντίον του εκδότη, αλλά και εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης.

Και για να εξηγήσουμε ποιος είναι ο κ. Κουλουβράκης θα σας πούμε ότι είναι ένας απλός φυσιοθεραπευτής, ο οποίος εξαργυρώνοντας πολιτικά γραμμάτια, διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής στο Ασκληπιείο Βούλας και αυτή τη στιγμή εκτελεί  χρέη γενικού γραμματέα στο δήμο Σαρωνικού( δεν πιστεύουμε βέβαια ότι θα βγάλει τη χρονιά εκεί, διότι είναι παντελώς άσχετος απο διοίκηση).

Ο Κουλουβράκης επιδιώκει με απειλές να φιμώσει τον τύπο για να κάνει πράξη τα σχέδια του, αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν θα υποκύψουμε ούτε θα φοβηθούμε τις απειλές του.

Ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού κ. Δημήτρης Παπαχρήστου, υιοθετείται τέτοιες πρακτικές; 

Άκου λοιπόν τραμπούκε Κουλουβράκη, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί σου και να γράφουμε τα λάθη σου, που θα κάνεις λόγω της πολιτικής σου ανικανότητας και δεν σε φοβόμαστε.

Πρέπει να μάθεις ότι η ελευθερία του τύπου δεν  φιμώνεται.

Υ.Γ Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αντώνης Κουλουβράκης, είναι σύζυγος της κυρίας Όλγας Μαγγανά, η οποία θα είναι υποψήφια πρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής  και πρέπει να ρωτήσουμε και αυτή αν υιοθετεί τις πρακτικές και  την συμπεριφορά του άντρα της.

Δηλαδή  κυρία Μαγγανά όποιος δεν σας στηρίζει για την προεδρία της ΔΕΕΠ,  θα τον ξυλοφορτώνει ο άντρας σας;