ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αξονική στεφανιογραφία: Μια εξέταση που σώζει ζωές, από τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων MEDICAL(βίντεο)

Αξονική στεφανιογραφία: Μια εξέταση που σώζει ζωές, από τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων MEDICAL(βίντεο)

Μια σύγχρονη εξέταση με μεγάλη χρησιμότητα, γιατί με αυτή την εξέταση μπορούν να μελετηθούν τα στεφανιαία αγγεία της καρδιας

Έτσι είναι δυνατόν να βρεθούν οι στενώσεις στις στεφανιαίες αρτηρίες.

Ο ΟΜΙΛΟΣ MEDICAL με καινούργιο πρωτοποριακό και με καινούργια τεχνολογία αξονικό ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ SIEMENS SOMATOM go Top, κάνει την εξέταση της αξονικής στεφανιογραφίας

Η εξέταση είναι πολύ απλή δεν απαιτεί κάποια προετοιμασία η διάρκεια της εξέτασης είναι περίπου 5 λεπτά και γίνεται με ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκου.

Η χορήγηση του σκιαγραφικού διενεργείται μέσω μιας περιφερικής φλέβας και η διενέργεια της εξέτασης ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά για να γίνει η σκιαγράφηση των στεφανιαίων αγγείων.

Μετά το πέρας της εξέτασης ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η αξονική στεφανιογραφία σήμερα είναι μία εξέταση ρουτίνας άλλα πραγματικά σώζει ζωές.

Αξονική στεφανιογραφία κάνουν οι ασθενείς με στηθαγχικά ενοχλήματα με προδιαθεσικούς παράγοντες κινδύνου όπως ο διαβήτης υψηλή χοληστερίνη καπνιστές υπέρβαροι ασθενείς υπερτασικοί με άτυπα ενοχλήματα.

Επίσης ασθενείς με by-pass για έλεγχο των μοσχευμάτων τους μπορεί όμως να γίνει και προληπτικά σε ασθενείς που έχουν υψηλούς προδιαθεσικούς παράγοντες και αποτελεί την πιο ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο για τον έλεγχο των στεφανιαίων αρτηριών.

Δεν εμφανίζει καμιά επιπλοκή όπως η κλασική στεφανιογραφία.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 693 6862238