ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβεβαίωση Αttica Today - Δημαιρεσίες Διονύσου: O Καλαφατέλης διέγραψε τον πρώην Αντιδήμαρχό του Παιδείας πριν την έναρξη της διαδικασίας. Παράταξη Μειοψηφίας η Δύναμη Ευθύνης- Μόνο 11 (-3) από τους συμβούλους του στήριξαν την αποπομπή του δικηγόρου

Μια ακόμα επιβεβαίωση για την Attica Today! Πρώτοι εμείς αναδείξαμε το "φιάσκο" για την διοίκηση Καλαφατέλη, στις Δημαιρεσίες του Δήμου Διονύσου και πως ο Δήμαρχος θα βγει "λαβωμένος" από την συνεδρίαση αυτή.

Είχαμε πει πως, στην υποψία και μόνο να κατατεθούν δύο υποψηφιότητες από την διοικούσα παράταξη και στην μυστική ψηφοφορία να πλειοψηφούσε η επιλογή (του δικηγόρου)  που δεν άρεσε στον Καλαφατέλη, σήμανε συναγερμός και επιβεβαιωθήκαμε. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οδήγησε  τα πράγματα στα άκρα με την Αντιπολίτευση, με σκοπό να μην χρεωθεί ακόμα μια πολιτική ήττα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Πριν καν αρχίσει η ειδική συνεδρίαση ο Προεδρεύων, Στέφανος Κριεμάδης, ανακοίνωσε, με συνοπτικές διαδικασίες, την διαγραφή του πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας και δικηγόρου Νικόλαου Καρυστινού από την Δύναμη Ευθύνης.

Αποκαλύψαμε επίσης ότι, αρχίζει να φουντώνει το "αντάρτικο" στην Δύναμη Ευθύνης μετά την πρώτη ανεξαρτητοποίηση του Φώτου, πριν ένα μήνα και πως - κακές γλώσσες - μιλάνε για μια ομάδα 3-4 συμβούλων της διοίκησης, που συντονίζουν τις κινήσεις τους κατά του Δημάρχου.

Στην χθεσινή εσωτερική ψηφοφορία ΜΟΝΟ 11 από τους 14 συμβούλους του Καλαφατέλη υπέγραψαν την αποπομπή Καρυστινού. Μια ακόμα απόδειξη πως υπάρχει μια συμπαγής ομάδα μέσα στην παράταξη του Δημάρχου που ροκανίζει την καρέκλα του σαν άλλος "Δούρειος ίππος". 

Η αντιδημοκρατικότητα, η αλαζονεία και η έπαρση της κλίκας Καλαφατέλη είναι τέτοια που  για να γλιτώσει από το πολιτικό διασυρμό, προβαίνει σε προσωπικές απειλές στους συμβούλους του πως θα διαγραφούν και πως θα τους τελειώσει πολιτικά! Μια συνταγή που ακολουθεί γενικότερα ως Διοίκηση στο Δήμο καθώς όπως αποκαλύπτει η έγκριτη και σοβαρή Οδός Διονύσου « η συνεδρίαση δεν μεταδιδόταν ζωντανά στο κανάλι του Δήμου στο YouTube, όπως εδώ και καιρό είχε καθιερωθεί, για τεχνικούς λόγους(;;;!!!), όπως διευκρίνισε σε σχετική μας ερώτηση ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Π. Πετρόπουλος. Έτσι ήταν αδύνατο να ακουστεί καθαρά η στιχομυθία που ακολούθησε ανάμεσα στον προεδρεύοντα, παρόντα στον Πολιτιστικό του Αγ. Στεφάνου, και τον κ. Καρυστινό που μιλούσε από τον υπολογιστή του».

Στέρησαν λοιπόν την δυνατότητα στον Καρυστινό να υπερασπιστεί των θέσεων του διότι γνωρίζουν καλά πως η αμφισβήτηση για τις επιλογές και τις πρακτικές του Καλαφατέλη αρχίζουν να βγαίνουν στο προσκήνιο  και πως τα καράβι "μπάζει" νερά. Η απόφαση του Δημάρχου Διονύσου  να "χαρίσει" την θέση του Προέδρου του Δ.Σ στο Νάσο Κρητικό (γνωστό στον Δήμο για την φερεγγυότητα και την ανιδιοτέλεια του), μετά από μεταξύ τους αλισβερίσι, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις μέσα στην παράταξη του. Καταλαβαίνουν πολλοί πως η πίτα είναι για λίγους και χρήσιμους, και πως ο ρόλος τους μέσα στην διοίκηση είναι διακοσμητικός.  

Ως παράταξη μειοψηφίας πλέον η Δύναμη Ευθύνης, με ένα καπετάνιο που φοβάται και την σκιά του, οδεύει προς την καταστροφή, ιδιαίτερα με μια αντιπολίτευση που συντονίζει τις κινήσεις της για να σταματήσει η κατρακύλα στον Δήμο Διονύσου. Και το στοίχημα πλέον είναι με πόσους συμβούλους θα βγάλει την 4ετία ο Καλαφατέλης και η παρέα του;

Σημειωτέων, ο Καλαφατέλης δεν υπολόγισε πως ο πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και δικηγόρος Νικόλαος Καρυστινός όχι μόνο έχει κόσμο που τον στηρίζει στην Δροσιά και ευρύτερα στον Δήμο -  καθώς ασχολείται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση -  αλλά επίσης πως έχει ερείσματα στην Κυβέρνηση ως επι χρόνια δυναμικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Υπολόγισε μέσα στην ζάλη της εξουσίας πως σε πολλούς μέσα στην κυβερνώσα παράταξη δεν θα αρέσει η άδικη και παράτυπη αποπομπή του;

Προφανώς , τα έχουν χαμένα με τις απανωτές σφαλιάρες εκεί στο Δημαρχείο του Διονύσου και θα αργήσουν να συνέλθουν γιατί ακολουθούν σύντομα και άλλες...

Ως Attica Today, αναμένουμε την απάντηση του Καρυστινού για να προβληθεί η αλήθεια στους Δημότες Διονύσου!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση Καλαφατέλη για την διαγραφή Καρυστινού και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας: