ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προεδρείο ΔΣ Διονύσου: Δέσμευση να τηρηθεί ο Κανονισμός Λειτουργίας - 3 παρατάξεις της αντιπολίτευσης αμφισβητούν την νομιμότητα εκλογής του, γιατί ο νέος Πρόεδρος του Καλαφατέλη θα φέρει μεγαλύτερη ένταση;

Το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, με κοινή γραπτή δήλωση, αποδοκιμάζει τα όσα διαδραματίσθηκαν στις 8/2/2022 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή λεκτικής επίθεσης, ανάρμοστης συμπεριφοράς και δράσης και δηλώνει πως στο εξής θα εφαρμόσει κατά γράμμα τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και τις κυρώσεις που απορρέουν όταν υπάρχει παραβίαση του.

Διαβάστε την δήλωση παρακάτω:

Γιατί αμφισβητείτε η νομιμότητα του νέου Προεδρείου;

Οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Διονύσου διεξήχθησαν στο Δήμο Διονύσου σε ειδική συνεδρίαση την Κυριακή 16 Ιανουαρίου μετ’ εμποδίων και με διαδικασία εκλογής κατά πλάσμα δικαίου και επικυρώθηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης στις 31 Ιανουαρίου.

Δικαιολογημένα λοιπόν, οι τρείς μεγαλύτερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, που εκπροσωπoύνται στο νεο Προεδρείο με αντιπρόεδρο και γραμματέα, σύσσωμες αμφισβητούν τη νομιμότητα εκλογής των μελών του Προεδρείου και των δυο Επιτροπών του Δήμου και προσφεύγουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της μείζονος Δ. Ζαμάνης, εκ μέρους και του «Εύπολι» και των «ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο» στην τεταμένη συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης.

Σύμφωνα με την Οδό Διονύσου,  αναπαράγωντας τις δηλώσεις Ζαμάνη, ο λόγος είναι πως: «Η διαγραφή του Ν. Καρυστινού από τη δημοτική ομάδα τη Διοίκησης, που γνωστοποιήθηκε εκείνη την ημέρα σε κατά πλάσμα δικαίου συνεδρίαση, θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί σε κανονική συνεδρίαση. Ενώ οι ορισμοί των μελών των δυο Επιτροπών του Δήμου έγιναν από “διορισμένο” από το νέο Πρόεδρο Προεδρείο, και όχι από αυτό που έστω κατά πλάσμα δικαίου είχε εκλεγεί.»

Ως Attica Today, καλύψαμε με εκτενή ρεπορτάζ, τους λόγους που οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Διονύσου οδηγήθηκαν σε Βατερλώ για την διοίκηση Καλαφατέλη και αναδείξαμε τα πολλαπλά εσωτερικά προβλήματα στην παράταξη του Δημάρχου.

Δεν είναι ρίσκο να προβλέψουμε πως η επιλογή Καλαφατέλη στο πρόσωπο του Κρητικού για Πρόεδρο (που θεωρείται πολύ λίγος για αυτήν την θέση από συναδέλφους του, εντός και εκτός παράταξης) μόνο διόγκωση θα φέρει στην ήδη υπάρχουσα σφοδρή αμφισβήτηση προς τον Δήμαρχο Διονύσου και σίγουρα μεγαλύτερες εντάσεις μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια στο Διόνυσο!

Φάνηκε ξεκάθαρα, πως ο νέος Πρόεδρος με την στάση του, αδυνατεί να διευθύνει ένα Δ.Σ και πως λειτουργεί ως εντολοδόχος του Δημάρχου.

Διαβάστε επίσης:

Διόνυσος-Δημαιρεσίες: Ηχηρή απάντηση Καρυστινού στα ψεύδη Καλαφατέλη για την διαγραφή του. «Σφάζει» με το γάντι τον Γιάννη και την παρέα του για το κατόρθωμα τους!

Επιβεβαίωση Αttica Today - Δημαιρεσίες Διονύσου: O Καλαφατέλης διέγραψε τον πρώην Αντιδήμαρχό του Παιδείας πριν την έναρξη της διαδικασίας. Παράταξη Μειοψηφίας η Δύναμη Ευθύνης- Μόνο 11 (-3) από τους συμβούλους του στήριξαν την αποπομπή του δικηγόρου

Διόνυσος- Δημαιρεσίες: Το θρίλερ συνεχίζεται..."Αντάρτικο" στην παράταξη του Καλαφατέλη - Με διαγραφές και απειλές απαντά ο Δήμαρχος - Η αντιπολίτευση θα απέχει από την συνεδρίαση για δεύτερη φορά!