ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κ. Χαρδαλιά θα συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο την Ευρώπη Κοσμίδη; Διαβάστε και η επιλογή πλέον είναι δικιά σας.

Κ. Χαρδαλιά θα συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο την Ευρώπη Κοσμίδη; Διαβάστε και η επιλογή πλέον είναι δικιά σας.

Το θράσος μερικών πολιτικών μάς είναι οικείο. Το απύθμενο θράσος το συναντάμε από καιρού εις καιρόν μεμονωμένα, αλλά τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης, όλο και πιο συχνά.

Λες και αντί για ντροπή, συστολή και σοβαρότητα, κάποιοι από τον πολιτικό κόσμο, έχουν βαλθεί να δικαιώσουν τη χειρότερη εικόνα που μπορεί να έχουν οι πολίτες για την κάστα τους.

Μία τέτοια περίπτωση κ. Χαρδαλιά είναι η Περιφερειακή σύμβουλος κα Ευρώπη Κοσμίδη, που θέλετε να συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο της Ανατολικής Αττικής.

Εμείς θα σας θυμίσουμε μερικά γεγονότα και πλέον η επιλογή είναι δικιά σας και μόνο δικιά σας.

Πρώτο  περιστατικό:

Η κυρία Ευρώπη Κοσμίδη  μου απέστειλε στο messenger,  γραπτό μήνυμα με το οποίο μου απαντούσε σε δημοσίευμα. Στο μήνυμα έλεγε ότι δεν έχει έναν οδηγό,  αλλά τρεις.( σας επισυνάπτουμε το μήνυμα) 

2_5b152.jpeg

Στη συνέχεια απαντούσε η ίδια σε σχόλια δημοτών δείχνοντας βέβαια τον πραγματικό της χαρακτήρα( διαβάστε προσεκτικά)

2_37006.jpeg

Εμείς θα  σας ρωτήσουμε. Από πότε οι εντεταλμένοι σύμβουλοι δικαιούνται αυτοκίνητο και οδηγό;

Κύριε Χαρδαλιά αν η κα Κοσμίδη, ζητήσει και από εσάς(Γιατί θα το απαιτήσει) τρεις οδηγούς που στοιχίζουν περίπου 60.000 ευρώ το χρόνο, χρήματα που εισπράττονται από  κατοίκους της περιφέρειας Αττικής, θα το κάνετε;

Όταν είχε παρατήσει τον οδηγό στον ήλιο 3 ώρες και η κυρία έτρωγε σε ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεύτερο περιστατικό.

Να σας θυμίσουμε επίσης ότι μέχρι προσφάτως η εν λόγω κυρία είχε δύο αυτοκίνητα αραγμένα έξω από το εκλογικό της κέντρο και έκανε προεκλογικό αγώνα με αυτά( μοιράζοντας μάλιστα και την εφημερίδα στην οποία είναι Ιδιοκτήτρια).

   Η κα Ευρώπη Κοσμίδη θα κάνει προεκλογικό αγώνα, με αυτοκίνητα, βενζίνη και e-pass της Περιφέρειας Αττικής;

Ακόμα και στο κομμωτήριο( Επί της Πάύλου Μελά), πήγαινε με το αυτοκίνητο της περιφέρειας.(Aκολουθεί φωτό)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην κατοχή της έχει μέχρι και σήμερα δύο e-pass τα οποία δεν τα έχει παραδώσει,  που αυτό σημαίνει όταν χρησιμοποιώ για τα διόδια πληρώνοντας τα βέβαια η Περιφέρεια Αττικής.

Να τονίσουμε επίσης ότι σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα είναι κολλημένα αυτοκόλλητα της περιφέρειας Αττικής( κάνοντας βέβαια αντιποίηση αρχής)  και φυσικά όπως γνωρίζετε είναι πολύ πιο ελαστικοί οι έλεγχοι.(Τα δύο αυτοκίνητα)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τρίτο περιστατικό.

Με αυτοκίνητο της περιφέρειας ζήτησε από τον οδηγό να μπει ανάποδα στο δρόμο στη Φιλαδέλφεια( μάλιστα τον υποχρέωσε),  με αποτέλεσμα να γίνει τρακάρισμα, με αυτοκίνητο που πήγαινε κανονικά. Μόλις έγινε το περιστατικό η κυρία Κοσμίδου εξαφανίστηκε και παράτησε τον οδηγό να τα βγάλει πέρα μόνος του, ρίχνοντας του βέβαια και τις ευθύνες.

Τέταρτο περιστατικό και σοβαρό.

 Υπόθεση γηροκομείου.

Μία ακόμα σκανδαλώδης υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η κα Κοσμίδη. 

Σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών  υπήρχε ένα γηροκομείο το οποίο ήθελε να κάνει μετεγκατάσαση.

Τότε λοιπόν ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην Κοσμίδη, η οποία του είπε ότι θα τακτοποιήσει το θέμα.

Μάλιστα κατατέθηκαν και χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό( κάποιοι μιλάνε για 35.000 ευρώ).

Ο διευθυντής του δήμου Αχαρνών της έδωσε ένα χαρτί, με το οποίο έλεγε ότι επιτρέπεται η εγκατάσταση του γηροκομείου γιατί το επιτρέπουν οι χρήσεις γης.

Στη συνέχεια η πολεοδομία του δήμου ανακαλεί αυτό το έγγραφο, λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται από τις χρήσεις γης η εγκατάσταση εκεί του γηροκομείου.

Το πώς πήρε αυτό το έγγραφο από το διευθυντή του δήμου, πολλά ακούγονται και καλό είναι να ρωτήσετε κ. Χαρδαλιά για αυτή την υπόθεση καλύτερα στο Μενίδι.

Είχε πει στον ιδιοκτήτη να κάνει τη μεταφορά του γηροκομείου και ότι αυτή θα  τακτοποιήσει όλα τα υπόλοιπα.( για την τακτοποίηση εμπλέκονται και υπηρεσίες της περιφέρειας)

Τώρα γιατί δεν προχώρησε η τακτοποίηση ρωτήστε κ. Χαρδαλιά, Περιφερειακούς συμβούλους που εμπλέκονται στο θέμα, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Πέμπτο περιστατικό.

Πριν λίγες ημέρες μέσω του πρώην οδηγού της έστειλε μήνυμα στους υπαλλήλους ΔΙ.ΔΙ.Μ.Υ., λέγοντάς τους “ γυρνάω και θα σας γα……,  και να ξέρετε ότι θα έχω 5 χρόνια αντιπεριφέρεια”

Ρωτήστε κ. Χαρδαλιά τους υπαλλήλους που αύριο  θα τους εποπτεύεται εσείς.

Επίσης κ. Χαρδαλιά μοιράζετε θέσεις από τώρα χωρίς να έχουν εκλεγεί περιφερειακοί σύμβουλοι;

Έκτο περιστατικό.

Πριν λίγες ημέρες η κυρία κοσμίδη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αχαρνών απευθυνόμενη σε πυρόπληκτο  δημότη της Βαρυμπόμπης του είπε:

“Άντε γ****** ρε μ*****”

Σχετικό δημοσίευμα υπάρχει στο link που σας έχουμε παρακάτω, αλλά και στην εφημερίδα Attica today.

https://atticatoday.gr/dimoi/acharnon/20050-thavmaste-to-ithos-tis-ypopsifias-dimarxou-evropis-kosmidi

Αυτό  το ήθος και το ύφος θέλετε να έχετε στο συνδυασμό σας κ.  Χαρδαλιά ;

Τέλος οι αποκαλύψεις προϋποθέτουν πολιτική βούληση, για την διόρθωσή τους, ενεργοποίηση των πολιτών που θα τιμωρούν στις εκλογές τους υπαίτιους,  έτσι ώστε να υπάρχει φόβος, πολιτικής τιμωρίας. 

Πρέπει επιτέλους, να  τελειώνει, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος από όπου κι αν προέρχεται αυτή, για να μην αποθρασύνονται αυτοί που τελικά διαπράττουν  τέτοια πολιτικά εγκλήματα.

Πάντως αν επιμένετε κ. Χαρδαλιά να την εντάξετε στο ψηφοδέλτιο σας, δικιά σας είναι η επιλογή αλλά και δικά μας θα είναι τα γραφόμενα, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε όταν γράφουμε 10 λέξεις γνωρίζουμε άλλες 90.

 Και για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν τα  γράφουμε αυτά για να σας κάνουμε αντιπολίτευση, ούτε θα το κάνουμε αυτό στο μέλλον, αφού σας θεωρούμε άξιο συνεχιστή του έργου που αφήνει ο κ. Πατούλης,  αλλά και τον πιο ικανό στη δεδομένη στιγμή, να διαχειριστεί την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Αττικής.

Θα είμαστε εδώ και θα σας στηρίξουμε μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών.