ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών Ωρωπού «H KPHTH» (video)

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κρητών Ωρωπού «Η Κρήτη» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του σε μία όμορφη και οικογενειακή εκδήλωση στην έδρα του Συλλόγου στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού.

Ο πάτερ Αντώνιος ευλόγησε την πίτα, ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την προσφορά τους, ενώ ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης αφιέρωσε το κομμάτι του σε όλους του Κρητικούς και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Ωρωπού την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί στο Club Atlantis στη Σκάλα Ωρωπού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ωρωπού «Η Κρήτη» Μιχάλης Μπαφάκης παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, Μανόλη Πατεράκη, αφιέρωσε το κομμάτι σε όλους τους δημότες του Δήμου Ωρωπού.

Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σμέρος, πρώην βουλευτές Ιωάννα Στεργίου, Παντελής Ασπραδάκης, μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τη Μεγαλόνησο.

https://www.youtube.com/watch?v=G-TQ4uPWrdU&t=10s