ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Γιασημάκης: "Από αύριο Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, θα διενεργούνται δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) για όλους τους πολίτες στα Δημοτικά Ιατρεία Σκάλας Ωρωπού "

" Ο Δήμος Ωρωπού συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των δημοτών στη μάχη εναντίον του Covid 19, με νέες καθοριστικές παρεμβάσεις που αυξάνουν το αίσθημα ασφαλείας για τους κατοίκους και αποδεικνύουν πως πραγματικά κανένας δεν είναι μόνος του σε αυτή την πρωτοφανή κρίση.
 
Μετά την τοποθέτηση προκατασκευασμένης και εξοπλισμένης αίθουσας στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, ώστε να διενεργούνται εκεί με ασφάλεια τεστ για τον covid 19.
 
Μετά την απόφαση για συνεργασία με ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα ώστε να πραγματοποιηθούν τεστ σε όλους τους Εκπαιδευτικούς , το βοηθητικό προσωπικό όλων των σχολείων, αλλά και σε όλους τους εργαζομένους στον Δήμο Ωρωπού.
 
Ο Δήμος Ωρωπού προχωρά στην τοποθέτηση προκατασκευασμένης και εξοπλισμένης αίθουσας, αυτή τη φορά στα Ιατρεία Σκάλας Ωρωπού, ώστε να διενεργούνται και εκεί με ασφάλεια rapid tests για τον covid 19, τα οποία έχει προμηθεύσει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια για όλους τους πολίτες .
 
Έτσι από αύριο Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, θα διενεργούνται δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) για όλους τους πολίτες, κατόπιν ραντεβού που θα κλείνουν στην γραμματεία των Ιατρείων Σκάλας Ωρωπού , στα τηλέφωνα 22950-39982 και 22950-32222.
 
Με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, δεν σταματάμε νυχθημερόν να αναζητούμε τρόπους προκειμένου να εξυπηρετηθεί και να προστατευτεί ο πολίτης του Ωρωπού. "