ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συγκινητική συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Ωρωπού με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι σπουδαστές του Δημοτικού΄Ωδείου Δήμου Ωρωπού στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας εντυπωσιάζοντας το κοινό με την πρόοδο τους μέσα από το ρεπερτόριο που παρουσίασαν στην όμορφη και συγκινητική εκδήλωση.
Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Νικόλαος. Η Διευθύντρια Κωνσταντίνα Χάνδρου αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια με την αναβάθμιση του Ωδείου, την ενίσχυση του εξοπλισμού του, την τεράστια αύξηση των σπουδαστών και την υλοποίηση του οράματος για δημιουργία παραρτημάτων σε όλο το Δήμο αποκαλύπτοντας τη λειτουργία νέου παραρτήματος στον Κάλαμο (ήδη λειτουργούν στη Σκάλα Ωρωπού και στο Καπανδρίτι). Ευχαρίστησε τον Δήμο Ωρωπού και τον δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη, την ΚΕΔΩ και τον πρόεδρο της Άγγελο Χατζηιωάννου, τους δασκάλους, αλλά και τις τρεις συνεργάτιδες Μαρίνα Πουκαμισά, Μαρία Ανδρή, Στέλλα Νικολάου.
Αφιέρωσε την παράσταση στον αείμνηστο Νότη Μαυρουδή που έφυγε από τη ζωή στις 3 Ιανουαρίου 2023 και μάλιστα η χορωδία του Ωδείου αποτελούμενη από παιδιά που προέρχονται από κάθε γωνιά του Δήμου τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου αναφέρθηκε στο όραμα της Δημοτικής Αρχής για την υποστήριξη και ανάπτυξη του Ωδείου, στα δύσκολα χρόνια της καραντίνας που όχι μόνο διατηρήθηκε η απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου αλλά υπήρξε και ραγδαία αύξηση των σπουδαστών που πλέον έφτασαν τους 250. Αναφέρθηκε επίσης στη λειτουργία του νέου παραρτήματος του Καλάμου όπου σύντομα θα γίνουν εγκαίνια.
Ο αντιδήμαρχος ηλεκτροφωτισμού Ανδρέας Γαζβινιάν αναφέρθηκε στο πολύτιμο και πλούσιο κοινωνικό έργο της Δημοτικής Αρχής και της ΚΕΔΩ και ευχήθηκε να αυξηθούν οι μουσικές και πολιτιστικές δομές σε κάθε γωνιά όχι μόνο του Δήμου αλλά και του τόπου γενικότερα.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Καπανδριτίου Μιχάλης Ντάσης, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Άγγελος Καλύβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Σαμπάνης, Χρήστος Μίχας, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λάζαρος Καραούλης, Βάσια Αναστασίου. Παραβρέθηκαν επίσης η εκπρόσωπος του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, η πρόεδρος της Επιτροπής Αδεσπότων Ζωή Παπατάσου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, πλήθος κόσμου αλλά και γονεις που καμάρωσαν την πρόοδο των παιδιών τους και χειροκρότησαν τους συντελεστές της παράστασης.