ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοιχτοί οι Δρόμοι στο Δήμο Ωρωπού και η πρόσβαση στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου - Ανοιχτή θα είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας μέχρι τις 19:00 σήμερα

⚠Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού ανακοινώνει πως όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου είναι ανοικτοί και προσπελάσιμοι χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες μετά από πολύωρες και επίπονες προσπάθειες του προσωπικού του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.
 
?Η πρόσβαση στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου γίνεται χωρίς προβλήματα καθώς από τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/2) ήταν στην προτεραιότητα του σχεδιασμού αντιμετώπισης της κακοκαιρίας «Μήδεια».
 
?Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας από τις 13:00 σήμερα (15/2) μέχρι και τις 19:00 (δηλαδή για 6 ώρες) θα είναι ανοίξει η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας. Θα κλείσει πάλι από τις 19:00 (15/2) και για 12 ώρες (07:00, 16/2) λόγω του δευτέρου κύματος κακοκαιρίας του βαρομετρικού χαμηλού «Μήδεια».
 
?Ο Δήμος Ωρωπού καλεί τους πολίτες να ενημερώνονται από τις επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου και των Αρχών και να είναι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για την έλευση του δεύτερου κύματος από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας και για όλη τη διάρκεια της Τρίτης (16/2).