ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Ο Δήμος Ωρωπού ενημερώνει τους πολίτες πως η κίνηση στους δρόμους των ορεινών περιοχών του Δήμου γίνονται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες"

"❄️Παρά την ισχυρή χιονόπτωση του τελευταίου 24ωρου τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους.
 
?Από το πρωί της Τρίτης και με δεδομένο πως η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας είναι κλειστή με απόφαση της κυβέρνησης, γίνεται υπεράνθρωπη προσπάθεια να κρατηθεί ανοικτός ο παράδρομος και πάντα προσπελάσιμος με αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
❄️Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα αυτοκίνητα τους που δεν είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονολάστιχα και ειδικά προς τα ορεινά σημεία των οδικών αξόνων διότι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και δημιουργούν πρόβλημα στους αποχιονισμούς
 
‼Από τη Σκάλα Ωρωπού προς το Μήλεσι και τη Μαλακάσα χρειάζονται αλυσίδες από το ύψος του παλιού στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας και από Σκάλα Ωρωπού στο Μαρκόπουλο χρειάζονται αλυσίδες από το εκκλησάκι Πέτρου και Παύλου πριν το Μαρκόπουλο.
 
?Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το παραλιακό μέτωπο.
 
?‍?Ο Δήμος Ωρωπού αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους όσοι συμμετέχουν στα συνεργεία αποχιονισμού και στις υπηρεσίες έκτακτης επέμβασης όχι μόνο του Δήμου, αλλά και των υπηρεσιών της Περιφέρειας, της Πυροσβεστικής και του ΔΕΔΔΗΕ που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
 
? Σε λίγα λεπτά θα ακολουθήσει ανακοίνωση από την πορεία των εργασιών αποκατάστασης ηλεκτροδότησης και υδροδότησης στη Μαυροσουβάλα από τον τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη που βρίσκεται στο δύσβατο σημείο των εργασιών."