ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία του Κοινοτικού Καταστήματος - Κ.Ε.Π. Χαλκουτσίου

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία του Κοινοτικού Καταστήματος - Κ.Ε.Π. Χαλκουτσίου

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία του Κοινοτικού Καταστήματος - Κ.Ε.Π. Χαλκουτσίου από αγνώστους που τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Απριλίου 2023 επιχείρησαν να ληστέψουν το A.T.M. της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος. Η επιχείρησή τους δεν ολοκληρώθηκε, χάρις στην γενναία και τολμηρή αντίδραση του Αντιδημάρχου Ωρωπού Ανδρέα Γαζβινιάν.

Στις 03:50 ο Αντιδήμαρχος έλαβε σήμα παραβίασης του χώρου και άρχισε να τρέχει πεζός στο σημείο φωνάζοντας προς τους κακοποιούς για να τους αποτρέψει. Από τις φωνές του, οι κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις του Α.Τ. Ωρωπού και του Τμήματος Ασφαλείας Καλάμου, οι οποίοι ανέλαβαν την εξυχνίαση της υπόθεσης.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Γαζβινιάν και τον συνεχάρη για την άμεση και ουσιαστική αντίδρασή του.

Επίσης, ενημερώνονται οι πολίτες πως λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί στις υποδοχές των τηλεφωνικών γραμμών και του ηλεκτρικού ρεύματος στο Κοινοτικό Κατάστημα, εργασίες θα εκτελούνται και την Παρασκευή 7 Απριλίου.