ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μάγεψαν το κοινό οι Λεμπέσης - Χριστόπουλος - Χαραλαμπίδης στην υπαίθρια παράσταση «ΥΜΝΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ» στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα

Μάγεψαν το κοινό οι Λεμπέσης - Χριστόπουλος - Χαραλαμπίδης στην υπαίθρια παράσταση «ΥΜΝΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ» στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα

Nύχτα μαγική βγαλμένη από το Θείο Δράμα, το δρόμο προς τον Γολγοθά, τη θυσία του Θεανθρώπου και την Ανάσταση - λύτρωση έζησαν οι θεατές της εξαιρετικής μουσικής παράστασης «Υμνούμεν τον Κύριο» που δόθηκε στον υπαίθριο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στη Σκάλα Ωρωπού με φόντο το παλιό πηγάδι με διοργανωτή το Δήμο Ωρωπού μέσω του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΝΠΔΔ).

Ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος με τη μουσική διεύθυνση του Θοδωρή Λεμπέση, τη συνοδεία της Ορχήστρας Εγχόρδων Δωματίου και την αφήγηση του δημοφιλούς ηθοποιού Ρένου Χαραλαμπίδη ερμήνευσε Έργα αφιερωμένα στο Θείο Δράμα.

Το κοινό αποθέωσε τους συντελεστές της παράστασης με παρατεταμένο χειροκρότημα φωνάζοντας «ευχαριστούμε».

«Πλάι στη θάλασσα του Ωρωπού και στην όμορφη εκκλησία του Αγίου Ανδρέα είχαμε την τιμή να έρθουν σε επαφή με το κοινό του Ωρωπού μέσα από ένα θρησκευτικό έργο που μας έβαλε όλους στο πνεύμα των ημερών. Ευχαριστώ το Δήμο Ωρωπού για την πρόσκληση. Ευχαριστώ το κοινό για τη θερμή ανταπόκριση και φυσικά του συνεργάτες μου», δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης που αποκάλυψε πως οι γονείς του έχουν σπίτι στα Νέα Παλάτια και έχει ζήσει μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του.

«Ήταν ένα σημείο εξαιρετικό σημείο στο οποίο αποδώσαμε έργα από την Ανατολική και Δυτική εκκλησία. Ηταν τεράστια η τιμή μας να μας καλέσει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άγγελος Καλύβας και ο Δήμος Ωρωπού. Κλείσαμε όμορφα και δίνουμε ραντεβού το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο μαέστρος Θοδωρής Λεμπέσης.

Ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε: «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι στον Ωρωπό με αυτό το εξαιρετικό κοινό. Εύχομαι να μας δίνεται η ευκαιρία να ερχόμαστε με αυτό το καταπληκτικό κοινό, εδώ στον πανέμορφο τόπο πλάι στην εκκλησία, στη θάλασσα και με αυτό το εξαιρετικό σκηνικό του παλιού πηγαδιού».

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Π. Παπαχαραλάμπους Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Σκάλας Ωρωπού Αττικής, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ηλιάσκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άγγελος Καλύβας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Λούπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Σαμπάνης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ελεύθερας, Θωμάς Μακροδημήτρης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εκδήλωσης Χριστόφορος Κούτσουρης πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=7hbHqnXlXSw&feature=youtu.be