ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο  Μιχάλης Nτάσης  έχει καταφέρει να εξαγριώσει τους κατοίκους του Καπανδριτίου με τη συμπεριφορά του και την πολιτική του ανικανότητα

Ο Μιχάλης Nτάσης έχει καταφέρει να εξαγριώσει τους κατοίκους του Καπανδριτίου με τη συμπεριφορά του και την πολιτική του ανικανότητα

 Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι ο δήμαρχος Ωρωπού κύριος Γιώργος Γιασημάκης, έχει καταφέρει μέσα σε 3,5 χρόνια να αλλάξει όλο το δήμο Ωρωπού.

 Από κει που ήταν η πίσω αυλή της Αθήνας έχει μετατραπεί σε έναν Δήμο με άριστες υπηρεσίες για τους δημότες, αλλά και γενικά έχουν γίνει τόσα έργα που δεν έχουν γίνει πολλές δεκαετίες.

 Υπάρχουν όμως κάποιοι οι οποίοι ουσιαστικά αδιαφορούν όπως ο αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κύριος Μιχάλης Ντάσης, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται σχεδόν καθόλου για το Καπανδρίτι στο οποίο είναι τοπικός αντιδήμαρχος, Σε μία επίσκεψη που είχαμε πριν λίγες ημέρες στο Καπανδρίτι τα παράπονα που ακούσαμε από τους κατοίκους, ήταν πάρα πολλά και όλα περιστρέφονταν γύρω από το όνομά του αντιδημάρχου του οποίου του καταλογίζουν τεράστιες ευθύνες για την κατάντια στο Καπανδρίτι.

 Ο κύριος Ντάσης έμμισθος αντιδήμαρχος αφού εισπράττει 1.300 ευρώ περίπου το μήνα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του προβολή και δυστυχώς για τους δημότες του Καπανδριτίου δεν έχει κατορθώσει έως σήμερα να φέρει μία πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για την αναβάθμιση της πόλης του.

 Κύριε Γιασημάκη αντικαταστήστε εδώ και τώρα τον πολιτικά ανίκανο Αντιδήμαρχο, γιατί στο Καπανδρίτι πλέον θα υπάρχει πρόβλημα. Εάν δεν το πράξετε, δυστυχώς για σας το Καπανδρίτι, θα σας οδηγήσει στα βράχια.