ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κατευθυνόμενη πολιτική και σκοτεινοί δρόμοι, στο Δήμο Ωρωπού. Ζητείται υπευθυνότητα.

Κατευθυνόμενη πολιτική και σκοτεινοί δρόμοι, στο Δήμο Ωρωπού. Ζητείται υπευθυνότητα.

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργα και αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Ωρωπού.

Μία περίεργη "συμμαχία" έχει αναλάβει εργολαβικά την συνεχή και χωρίς αιδώ δυσφήμιση της περιοχής και του Δήμου, χωρίς φυσικά να αναλογίζεται πως τελικά τα όσα λέγονται τελικά στρέφονται εναντίον της αξιοπιστίας της περιοχής,με ανυπολόγιστες συνέπειες για την επιβίωση χιλιάδων επαγγελματιών και εργαζομένων που ζούν από τους επισκέπτες και τους παραθεριστές.

"Ψιλά γράμματα" βεβαίως αποτελεί αυτό το γεγονός για την "συμμαχία" της καταστροφής.

Μία "συμμαχία" που στην παρούσα φάση αποτελείται από τον αρχηγό του νεοεμφανιζόμενου συνδυασμού Ενωτική Πορεία, Δημητρίου Βελτανιωτη, ενός τοπικού μέσου ενημέρωσης του οποίου ο υπεύθυνος έχει καταδικαστεί προσφάτως για συκοφαντική δυσφήμιση με το ψευδώνυμο "Παρατηρητής", αλλά και κάποιων γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες, που επειδή αποφάσισαν να ασχοληθούν με την τοπική πολιτική, παρασυρθούν και τους υπόλοιπους γονείς σε ενέργειες που στρέφονται εναντίον των Ειδικών Σχολείων και της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα οι γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Ωρωπού έχουν ενημερωθεί από τις 22 Μαρτίου,πως έχει ολοκληρωθεί η διενέργεια του διαγωνισμού και έχει υπογραφεί η σύμβαση για το ξεκίνημα και την ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται.

Το ίδιο βέβαια και ο κύριος Βελτανιώτης που έχει άλλωστε ψηφίσει το συγκεκριμένο έργο και την εξέλιξη του, όταν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ίδιο βέβαια και ο κύριος "Παρατηρητής",που γνωρίζοντας πως σε λίγο δεν θα έχει αντικείμενο η συκοφαντική του εκστρατεία, "έστησε" ολόκληρο "έργο" ,με την συμμετοχή πρόθυμου γονέα,που πρόσφατα με στόμφο και έπαρση ανακοίνωσε πως κατέρχεται στις Δημοτικές Εκλογές, καλώντας μάλιστα τους πάντες να "τρέμουν" για τον ερχομό της.

Με παραπλανητικές πληροφορίες και με διογκωμένη φρασεολογία, μετέφεραν μια εικόνα άσχημη, αποκρύπτοντας βέβαια πως σε λίγο καιρό με την λήξη των μαθημάτων,τα πάντα θα αλλάξουν.

Παλιά τους τέχνη κόσκινο.

Καταστροφολογια, υποβάθμιση και ψεύδη.

Και από κοντά ο κύριος Βελτανιώτης που δείχνει πραγματικά να μήν ξέρει που πατά και που βρίσκεται.

Λίγη περισσότερη σοβαρότητα, προφανώς θα του χρειαστεί αν θέλει να παρουσιαστεί αντάξιος των περιστάσεων και αν θέλει τελικά να εμφανιστεί σαν σοβαρός και αξιόπιστος πολιτικός.

Οι δημότες γνωρίζουν πως η ευαισθησία και η υπευθυνότητα περισσεύει στα δρώμενα της Δημοτικής Αρχής του Ωρωπού και πως είναι απόλυτα βέβαιο πως δεν θα άφηνε τα παιδιά με Ειδικές ανάγκες απροστάτευτα.

Πολύ σύντομα, όταν τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί,θα έχει αποκαλυφθεί για άλλη μία φορά, μέχρι πού μπορούν να φτάσουν κάποιοι, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.