ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Αφίδνες γιόρτασαν στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου

Πανηγυρικά εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο Παρεκκλήσιο του Αγίου στις Αφίδνες. Το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 τον εσπερινό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Κεστελίδης, από την Ι.Μ. Αγίου Παύλου Αγίου Όρους.

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, κατά την διάρκεια της οποίας τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Βασίλειος Εμμανουήλ, απόστρατος Ιερέας της ελληνικής αεροπορίας, ο οποίος αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Γεωργίου.

Στο ιστορικό παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Αφιδνών και είναι το μεγαλύτερο από τα 22 Παρεκκλήσια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αφιδνών.

Στον όμορφο χώρο βρέθηκαν ο διακεκριμένος γυναικολόγος Κωνσταντίνος Πάντος, ο αντιδήμαρχος Αφιδνών Γιάννης Δήμας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Πούλος, ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αφιδνών Γιώργος Ντόστης, η Τοπική Σύμβουλος Μαρία Ρούση, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπέλος, εκπρόσωποι Συλλόγων, φορέων, εθελοντών και πλήθους πιστών.

Χρόνια Πολλά.