ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Άρχισαν ο εργασίες για τον οδοφωτισμό στη Λεωφόρο Μαλακάσας - Μηλεσίου - Ωρωπού
Featured

Άρχισαν ο εργασίες για τον οδοφωτισμό στη Λεωφόρο Μαλακάσας - Μηλεσίου - Ωρωπού

Το μεγάλο έργο ηλεκτροφωτισμού της Λεωφόρου Μαλακάσας - Μηλεσίου - Ωρωπού που ήταν μία ακόμα δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ωρωπού ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Μαΐου

Είναι ένα έργο απόλυτα αναγκαίο για την ασφάλεια πεζών και οδηγών σε έναν από τις κεντρικότερες λεωφόρους του Δήμου μας. Είναι ένα έργο που ταιριάζει σε κάθε Δήμο που θέλει να λέγεται σύγχρονος και αναβαθμισμένος.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μαζί με τον αντιδήμαρχος Μαλακάσας Γιώργο Παπαγιάννη παρακολουθούν την πρόοδο των εργασιών που προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς με στόχο την ολοκλήρωση του έργο εντός της θερινής σεζόν.

«Είναι μια ακόμα δέσμευση της Δημοτικής μας Αρχής που με συνέπεια, εργατικότητα, επιμονή και χαμηλούς τόνους σχεδιάσαμε και υλοποιούμε, αποδεικνύοντας πως τελικά εκείνο που μένει δεν είναι τα μεγάλα λόγια, ο λαϊκισμός και οι εύκολες εξαγγελίες... αλλά η απόφαση να πραγματοποιήσεις τομές και παρεμβάσεις που αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των πολιτών», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και συμπλήρωσε:

 «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά αγώνα για να πάμε ακόμα πιο μπροστά το Δήμο μας, με συνέπεια, με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη και με το βλέμμα απόλυτα προσηλωμένο σε ένα μέλλον καλύτερο, αξιοπρεπέστερο, πιο ανθρώπινο και πιο φιλικό προς τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Πολύ σύντομα έρχονται ανάλογα έργα και σε άλλους δρόμους...».

Ο Δήμος Ωρωπού Αλλάζει...